Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Sollerense 5 – 0 S’Horta

Goleada del Sollerense al S´Horta

Alineaciones:

Sollerense: Jordi Jiménez, Antoni Bujosa, Iván Moriana, Cristian Bestard, Joan Frau, Alejandro Ortega, Sergi Varon, Ramon Arbona, Marc Coll, Jaume Tovar y Julyo Sena.

Sustituciones: Adrian Enseñat por Iván Moriana (min.45), Marc Morell por Jordi Jiménez (min.47) y Joan Ruiz por Ramon Arbona (min.49)

S’Horta: Gregorio Robles, Bartolomé Roig, Alberto Rentero, Tomeu Rayo, Ricardo Cabañero, Alberto Hoyas, Martín Barros, Javier Sánchez, Julià Paraiso, Juan M. Ortíz y Bartomeu Roig.

Sustituciones: Andreu Rigo por Juan M. Ortíz (min.43), Bartomeu Heer por Martín Barros (min.43), Bartomeu Rosselló por Ricardo Cabañero (min.51), Ismael Alonso por Bartomeu Roig (min.56) y Marcos Ruíz por Javier Sánchez (min.58)

Goles: 1-0 Marc Coll (min 28), 2-0 Marc Coll (min 55), 3-0 Jaume Tovar (min 57), 4-0 Antoni Bujosa (min 60) y 5-0 Jaume Tovar (min 69)

Árbitro: Joan Francesc Calomar Palmer.

Comentario:

Nova victoria de l’infantil solleric que el manté una setmana més en lo més alt de la taula classificatoria. Amb moltes baixes es presentaven els sollerics al partit de diumenge ja que Andreu amb el canell romput, Pep amb un esguince al genoll, Andrés amb grip i Pereira amb grip no podien entrar a la convocatoria, mentres que Marc Morell i Joan Ruiz entraven a darrera hora després d’haver estat la setmana també amb grip.

Tot i les baixes els sollerics sortiren desde l’inici a per el gol, però les ocasions, moltes molt clares, no eren aprofitades i aixó donava incertessa al marcador. EL porter Robles aturava tot lo que li arribava a la porteria fins que al minut 28 en Marc Coll engaltava un bon tir que encetava al marcador. El S’Horta tan sols disposà d’una oportunitat que desbaratà en Ramon enviant la pilota a corner.

La segona part continuà amb la mateixa tónica d’ocasions però a n’aquesta els sollerics estigueren molt més encertats i decantaren el marcador amb un clar 5-0 al seu favor.

Aquesta setmana partit estelar entre el Platges de Calvia (segon classificat) i el Sollerense (primer classificat), una victoria per els sollerics els hi donaria mig titol. Sort.

Cas Catleret para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.