UD. ALARO: Emiliano, Toni Amengual, Dani Torres, Gaspar, Toni Capó, Javi Cañellas, J.L., Roca, Alberto, Calderón i Sergio.

Canvis: Diego per Sergio, Noguera per Alberto, Enzo per J.L. i Verdejo per Toni Amengual.

POLLENSA: Bruno, Llorenç, Aroca, Bernat , Alex G., Alex A., Gelabert, J.Ignaci, Castanyer, Javi i Mateu.

Canvis: Pons per Bernat, Rafa per Alex A., Caimari per Gelabert i Sergi per Llorenç

ARBITS: Fernández Ballesta. Ajudat per Cruz i Forteza. Regular i molt protestat pels dos equips, ja que no va agradar a ningú amb les seves decisions. Amonestà amb groga a nes locals Toni Amengual, Dani Torres, Javi Cañellas i Sergio i per part del Pollensa a J.Ignaci i Mateu.

GOL: 1 – 0 min. 78 Noguera aprofita una gran centrada de Toni Amengual desde la banda dreta de l´atac local.

Victòria importantísima l´aconseguida per l´equip de Tomeu Fullana en un partit jugat al mitgdia de diumenge aprofitant la presentació de tots els equips locals juntament amb l´escoleta. I són molt importants els tres punts, perque permeten distanciar-se definitivament dels llocs de descens i al mateix temps seguir poguent mirar de reull els llocs que donen opció a jugar la lligueta d´ascens, fet que sería un gran premí pel club.

La primera part va esser soporífera ja que varen esser nul.les ses ocasions per marcar de cap dels dos equips, exceptuant una a nes cinc minuts de partit, quan el jugador local J.L. va aconseguir rematar amb el cap una centrada de la banda dreta, però sa pilota va sortir molt aprop des travesser, per damunt d´aquest. A partir d´aquest moment es joc es va centrar enmig des terreny de joc amb moltes imprecisions i cap dels dos conjunts aconseguian lligar dues passades seguides.

Sa segona part encara que no va esser tant dolenta com sa primera, no s´hi va fer molt enfora. En els primers vint-i-cinc minuts d´aquest segon període va esser l´equip pollençí qui va gaudir de dues o tres boníssimes ocasions per inagurar es marcador a peus del seu millor jugador, Castanyer, peró cada vegada el porter Emiliano les va desbaratar i va impedir que el número deu visitant aconseguís el seu objectiu. Mentrestant l´Alaró no havía aconseguit arribar ni tan sols una vegada a sa portería de Bruno, però va arribar es minut trenta tres de sa segona part i en Toni Amengual va arrancar de dins camp propi per banda dreta, va fer sa pared amb en Calderón, qui li va fer una passada milimètrica a nes peus, que va aprofitar el mateix Amengual per arribar fins a sa retxa de porta i va posar sa pilota dins s´àrea pollensina, on hi havia a més d´altres jugadors, en Noguera que amb la cama esquerra va enviar sa pilota a nes fons de sa portería defensada per Bruno i va fer pujar es primer i únic gol a nes marcador. A partir d´aquest moment l´equip visitant va demostrar haver-li afectat massa aquest revés hi va permetre que l´Alaró dominàs els darrers instants del partit; però en el darrer minut del temps afegit va esser una altre vegada el Pollença qui va disfrutar de sa darrera ocasió per poder empatar es partit, pero el davanter visitant va enviar tot sol sa pilota defora de sa portería, amb lo qual es molt protestat àrbit des partit va donar per acabat es partit.