Crónica Cadetes 1ª Reg. (Gr. B): Binissalem 4 – 1 La Union

Binissalem: Josep A Figueroba, Gregori Marti, Ruben Segura, Ivan Moya, Jaume Moya, Joaquin Roman, Nick Schadlich, Marc Company, Juan I Cifre, Marc Vallespir y Josep Ll Valles.

Sustituciones: Llorens Arrom por Marc Vallespir (min.56), Nofre Pascual por Ruben Segura (min.65) y Brayan Phabian por Jaume Moya (min.80)

La Union: Pedro I Fornes, Marc Gari, Carlos B Planas, Guillem Llado, Juan B Nicolau, Carlos Amengual, Lluis Pascual, Yassin Lachhab, Joaquin Cabot, Alberto Cabot y Jaume Socias.

Sustituciones: Antoni Salas por Juan B Nicolau (min.58) y Joan Nadal por Carlos B Planas (min.59)

Goles: 1-0 Jaume Moya (min 7), 1-1 Yassin Lachhab (min 11), 2-1 Marc Vallespir (min 38), 3-1 Jaume Moya (min 57) y 4-1 Joaquin Roman (min 58)

Árbitro: Vicente Daza Blanco.

Tarjetas: Ivan Moya (amarilla, min 5) y Ivan Moya (amarilla, min 21) para el Binissalem. Juan B Nicolau (amarilla, min 55), Juan B Nicolau (amarilla, min 55) y Alberto Cabot (amarilla, min 79) para el La Union.

Partit disputat el diumenge 27/02/2011 corresponent a la jornada 21 de cadets de 1ª B, al camp de Binissalem a les 11 hrs. del matí sota una incessant pluja.

Primera part igualada amb gol del Binissalem al límit del descans amb el que s’arribava al descans amb el marcador 2 a 1 a favor de l’equip local. la segona part amb un cúmul d’errors de l’equip visitant a propiciat una fàcil victòria del Binissalem.

Amb aquests 3 punts el Binissalem avança a La Unión a la classificació.