Crónica 3ª Reg. (Gr. B): La UniÓn «B» 2 – 3 Atº Santa Eugenia

El Santa Eugenia gana a domicilio

Alineaciones:

La UniÓn «B»: Jose L Barrios, Felip M Pons, Alejandro Petro, Alberto Perez, Florencio Jimenez, Miguel Pons, Alejandro Maya, Diego Romera, Gil B Martinez, Alvaro Cambron y Daniel Simonet.

Sustituciones: Domingo Perez por Alejandro Petro (min.53), Jose L Quetglas por Miguel Pons (min.53), Salvador Russo por Alejandro Maya (min.65) y Carlos Anton por Felip M Pons (min.69)

Atº Santa Eugenia: Pablo A Ogando, Alejandro Quetglas, Jose Cañellas, Tomas Vich, Antonio Riera, Bartolome Umbert, Ramon Grimalt, Lucas R Godoy, Gabriel Cardell, Daniel De Lucas y Miguel A Marquez.

Sustituciones: Salvador Crespi por Gabriel Cardell (min.66), David S Bueno por Bartolome Umbert (min.77), Daniel Socias por Miguel A Marquez (min.80), Guillermo Alberto por Ramon Grimalt (min.89) y Juan A Campins por Alejandro Quetglas (min.89)

Goles: 0-1 Gabriel Cardell (min 18), 0-2 Gabriel Cardell (min 22), 0-3 Gabriel Cardell (min 40), 1-3 Diego Romera (min 43) y 2-3 Diego Romera (min 80)

Árbitro: Aníbal Ezequiel Rodríguez Bustamante.

Tarjetas: Florencio Jimenez (amarilla, min 20), Alberto Perez (amarilla, min 23), Manuel De Cos Estrada Martin (amarilla, min 29), Florencio Jimenez (roja, min 30), Diego Romera (amarilla, min 32), Felip M Pons (amarilla, min 34), Salvador Russo (amarilla, min 69), Alvaro Cambron (amarilla, min 78), Gil B Martinez (amarilla, min 83), Alvaro Cambron (roja, min 88) y Gil B Martinez (roja, min 89) para el La UniÓn «B». Lucas R Godoy (amarilla, min 55) para el Atº Santa Eugenia.

Comentario:

A l’Atº Santa Eugènia li van els líders, després de guanyar clarament dins Santa Maria, ahir varen fer el mateix en el camp de La Unión.

L’Atº Santa Eugènia va sortir disposat a refer-se de la derrota de la setmana anterior contra el Pina per no quedar despenjat dels primers jocs, no ho tenia gens fàcil ja que visitava el líder de la categoria, que duia una dinàmica guanyadora que el feia favorit per guanyar el partit.

El partit va començar amb molt de respecte per part dels dos equips, però va ser l’Atº Santa Eugènia el que a poc a poc va anar agafant la iniciativa, molt ben posicionat en defensa i sortint amb velocitat a la contra, sobretot per banda dreta amb un Ramon en gran forma física que desbordava amb facilitat el seu marcador. El primer gol arribà després d’una gran jugada per banda dreta que finalitzà en Curry amb un xut creuat que el porter visitant no va poder fer res. El segon gol visitant arribà després d’un penal provocat pel mateix Curry, molt protestat per l’equip visitant, però que desde la nostra posició es va veure molt clar.

Aquest gol provocà que l’equip local s’olvidàs de jugar a futbol i es dedicàs a fer entrades fortes i protestar a l’àrbit cada vegada que aquest pitava, aquestes protestes acabaren amb l’expulsió d’un jugador local abans d’acabar la primera part.

Amb l’equip local fora del partit, els visitants aprofitaren per fer el tercer i deixar casi sentenciat el partit,( amb aquest gol en Curry culminava el seu primer hat tric de la temporada).Però cinc minuts abans del descans una contra ben trenada per La Unión va ser aprofitada pel seu davanter centre per retallar distàncies en el marcador i anar-se’n al descans amb ganes de remontar a la segona part.

En el túnel de vestidors es va veure el primer incident desafortunat per part del públic local, que va escupir a l’àrbitre quan aquest entrava al seu vestidor, després de rebre tot tipus de descalificacions per part del cos tècnic local.

La segona part comença amb l’equip local disposat a no donar el partit per perdut, però l’Atº Santa Eugènia es va mostrar en tot moment molt segur en defensa i això provacà que l’equip local acabàs penjant pilotes a l’àrea. L’entrenador local va moure la banqueta per mirar de capgirar la situació però més lluny de la realitat, va ser l’equip visitant el que va disposar de les millors ocasions per ampliar la diferència en el marcador. A deu minuts per acabar el partit La Unión va fer el seu segon gol i això provocà nervissisme a l’equip taujà, que de seguida es traslladà a l’equip local provocant l’expulsió de dos jugadors, el primer després de veure la segona targeta groga i el segon amb vermella directa, després d’un bot de cap on el jugador local va anar amb el braç per endavant i va impactar a la cara del central taujà.

El partit va acabar amb els jugadors locals totalment fora del partit, i això provocà que just després del xiulet de l’àrbitre el porter local i el nº2 agafassin pel coll a un jugador visitant que va rebre un parell de cops, però la ràpida intervenció dels seus companys va fer que l’agressió no anàs a més.

En definitiva, gran partit de l’equip taujà que va saber manejar en tot moment el partit i no entrar en el joc brut i provocacions que va desplegar l’equip local.

Destacar el repàs tàctic que l’entrenador visitant que li va donar a l’entrenador local que en cap moment va saber aturar l’allau de joc visitant.

JGR para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.