Crónica 1ª Reg.: Alqueria 1-2 Rtvo. La Victoria

El trio arbitral con los capitanes
Alineacións:

Alqueria: Toni Mas, Miguel Cañas, Colau Mercadal, Joan Rigo, Jaume Barceló, Silvestre Barceló, Silvestre Vicens, Oscar Lopez, Miguel Alvarez, Bernat Ginard i Said Lazaar.

Sustitucions: Raul Degea per Bernat Ginard, minut 46; Carlos Alvarez per Said Lazaar, m. 46; Pere Lluis per Silvestre Barceló, m.69; Xisco Pastor per Colau Mercadal, m. 85.

La Victoria:Joshva Besam, José Pareja, José Nicolau, Javier Gonzalez, José Molina, Juan Piqueras, Francisco Liceran, German March, Pedro Cabrera, Miquel Bergas i Lorenzo Navarro.

Sustitucions: Fancisco Moreno per Juan Piqueras, minut 67; José León per Pedro Cabrera, m.80.

Arbitre: Francisco Gonzalez Caballero ajudat per Alfredo Cordero i Alberto Mansilla.

Targetes: Amonestaren per s’Alqueria Oscar Lopez i Colau Mercadal. I per La Victoria Pedro Cabrera, José Nicolau i José Molina.

Comentari:

Un primer temps amb lleuger domini visitant, en el minut 34 una treta de banda Francisco Liceran controlava amb el pit es girava i xutava duns 35m. sorprenent el porter local aixó era el 0-1, mes tart tornava esser La Victoria que s’ancarava amb el porter local en dues ocasions Toni Mas desbaratava la acció visitant. L’Alqueria també tenia un parell d’ocasions, no tant clares com les visitants, unes vegades la pilota anava desviada i altres el porter Joshva desbartava.

El segon temps era bastant mes igualat. Quan millor estava jugantl’equip local arribava una contra visitant el defensa i el porter no s’antanian i l’esféric quedava mort als peus de José León que marcava el 0-2, aixó era el minut 85. Els locals seguian insistint i en el minut 92 Oscar Lopez treia un córner que Carlos Alvarez de cap marcava el definitiu 1-2.