Primera Nacional B: C.D. Ca’n Pastilla 4 – 0 Peña Deportiva Santa Eulària

Joan Carles Gibert con Nino, míster de la Peña Deportiva

Partit a priori de pronòstic local que va seguir el guió previst. El Ca’n Pastilla, amb Jorge i Kike a la graderia per lesió, va fer valer la seva condició de millor equip de la categoria i va guanyar sense gaires complicacions a un Peña Deportiva que es va presentar amb només dos canvis i que, durant els quaranta minuts, només va gaudir de dues oportunitats de gol, totes dues a la segona part, de Tete i Estefan.

Els de Luis Quesada es varen fer ben aviat amb el control de la pilota i, malgrat que varen tardar quasi deu minuts en avançar-se en el marcador, des del primer moment es varen mostrar molt superiors, controlant la pilota i disposant de clares ocasions com les de Calle i Lolo, sense oblidar un gol cantat que Mesa va evitar damunt la mateixa línia. Tito i Cristian, per partida doble, varen ésser els autors dels gols.

Aquest diumenge a partir de les 21 h. en el programa ‘Xuts i Gols’ de FB Ràdio, tota l’informació d’aquest partit (amb declaracions dels protagonistes) i de la 19.ª jornada de Primera Nacional B de la mà de Joan Carles Gibert.

ALINEACIONS:

C.D. CA’N PASTILLA 4.- Toño, Calle, Miguel Angel, Cristian (2) i Bahía.

També jugaren: Lolo, Tito (2), Guille i Josemi.

PEÑA DEPORTIVA SANTA EULARIA 0.- David, Tete, Estefan, Jonny i Dani.

També jugaren: Monti i Mesas.

ARBITRES: Jesús Sánchez i Javier Simón.

Taula: Alberto Blázquez.

TARJETES: Grogues: Al local Lolo i al visitant Jonny.

GOLS: 1 – 0 (min. 9) Tito; 2 – 0 (min. 20) Tito; 3 – 0 (min. 25) Cristian; 4 – 0 (min. 32) Cristian.