Crónica Preferente: Alaró 1-0 Murense

Importante victoria del Alaró sobre el Murense

Alineacions:

UD. ALARO: Emiliano -2-, Guasp -2-, Javi Cañellas -2-, Toni Capó – 2 -, Gaspar -2-, Simonet -2-, Alberto -2-, Fede -2-, J.L. -2-, Calderón -2-, i Sergio -2-

Canvis: Muntaner -2- per Fede, Toni Amengual -2- per Sergio, Pol -2- per J.L. i Verdejo -2- per Calderón.

MURENSE: Barceló -2-, Torrandell -2-, Touré -2-, Bisquerra -2-, Zurera -2-, Tomeu -2-, Fornés -2-, Amer -2-, Joan Jordi -2-, Rafa -2- i Javi -2-

Canvis: Pons -2- per Rafa, Berto -2- per Tomeu i Tomy -s.c.- per Bisquerra.

ARBIT: Jhonattan Fernández Fernández -2- Actuació correcta en la direcció des partit, però amb diferents criteris a s´hora de mostrar targetes grogues.

Targetes: Va amonestar amb groga a nes locals Guasp, Gaspar, Simonet, J.L. i Muntaner, i per part del Murense a Torrandell, Touré i Bisquerra.

GOL: 1 – 0 min. 39 Alberto sense àngul i amb s´esquerra logra batir a Barceló.

Comentari:

Victòria molt important s´aconseguida per l´Alaró en un partit on s´enfrentaven dos equips molts parells a sa taula classificatòria, els quals sense olvidar mirar els llocs de descens, també es poden permetre el luxe de mirar els llocs que donen opció a jugar sa lligueta d´ascens.

Sa primera part va començar dominant es joc s´equip murer, encara que sense tenir ocasions clares per marcar, però sí, controlant amb superioritat es ritme des partit. A partir des 25 minuts d´aquest primer període més o manco, s´equip d´en Tomeu Fullana es va posar » ses piles » i va començar a agafar es » rollo » a nes partit i a trençar jugades que ja arribaven a ses inmediacions de Barceló, amb bastant asiduitat i demostrant que anava pes tres punts importantísims per seguir amb sa bona ratxa des darrers partits fins que a nes minut 39, el lateral Alberto, va fer una internada per sa banda esquerra de s´atac alaroner fins arribar a sa retxa que delimita es terreny de joc, i de allà amb sa seva cama dolenta ( s´esquerra ) i sense gens d´angul va engaltar un bon xut que va batre per s´escaire a nes porter Barceló; així va acabar sa primera part d´es partit.

Sa segona part va esser al revés, ja que a nes primers 25 minuts més o manco, s´equip que va dominar es joc, i s´únic que s´atrecava a s´àrea rival era l´Alaró i en canvi el Murense no veia sa pilota, fins que a nes minut abans indicat, llavors varen esser els visitants qui varen agafar es control des partit, sense inquietar en cap moment a Emiliano, però degut a que anaven per darrera a nes marcador necessitaven fer algo més per al manco poder empatar es partit i varen pitjar un poc més a l´Alaró. Així i tot, en tots els 45 minuts d´aquesta segona part, només es varen veure una ocasió claríssima per poder marcar per cada un dels dos equips, i les dues en temps de descompte, el primer en disfrutar de l´ocasió per marcar, va esser el Murense a nes minut 93, quan el porter Emiliano no va poder agafar un xut i el seu rexaç no el va saber aprofitar el davanter murer; i l´equip alaroner le va tenir a nes minut 95 quan el juvenil Carles Verdejo, va xutar a porta, però el porter Barceló en el darrer moment va saber posar la seva cama esquerra per refusar sa pilota, i així va acabar el partit que encara que no va esser de molta calitat, si que va tenir emoció per l´incertidumbre del resultat fins a nes darrer instant.

A. Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.