Crónica Benjamín: Sollerense 7-1 Es Raiguer

Sollerense: Pere, Raul, Sergi, Javi, Miquel, Dani, Carlos i Tomás.

Es Raiguer: Alejandro, Jose M, Paula, Andrés, Oscar, Carlos, Alberto i Aitor.

També jugaren: Raul i Marc.

Àrbit: Yaya, Yassin.

Comentari:

Partit jugat avui a Sóller corresponent a la tretzena jornada de lliga, on els locals han aconseguit la victòria .

L’encontre no podia comenzar de millor manera per el conjunt solleric, Dani xuta directament a porta, un defensa contrari la toca i gol, un gol que obria el marcador del partit en el minut 1. Dani només ha esperat tres minuts més per possar el 2-0 i aconseguir així el seu primer gol en tota la temporada, fruit d’una gran entrega en cada partit. L’encontre ha continuat amb el domini solleric i ha bastat esperar uns pocs minuts per veure a Tomàs marcar el tercer gol dels locals.

Ja a la segona part, els del Raiguer han comenzat a despertar però sense gaire perill per a la porteria sollerica, i els verdiblancs han seguit amb la mateixa intenssitat de joc, gràcies a aquesta intenssitat ha arribat el quart gol dels sollerics, aquest pic ha estat Miquel qui ha ficat la pilota entre els tres pals. Els visitants no han deixat de lluitar i no s’han desanimat per això al mínut 24 Oscar marca el 4-1.

Les dues darreres parts els sollerics han seguit amb la mateixa dinàmica de tot el partit, malgrat les ocasions des del Raiguer que bé la defensa o el porter solleric aturaven. Tomàs marcant dos gols més, aconseguint així un hatrick, i Raul, a pilota aturada, han aconseguit possar el marcador definitiu del partit: 7-1.

En definitiva tres punts més pels sollerics que s’afiancen aixi a la part alta de la clasificació.