Crónica Benjamín F-8 Pueblos (Gr. C): Espanya 3-3 Sollerense

El Sollerense empata en su vista al Espanya

Espanya: Joan, Damià, Manuel A, Daniel, Benet, Jose A, Joan A i Carlos.

També jugaren: Joan G, Valentino, Marc i Pau.

Sollerense: Pere, Joan, Sergi, Javi, Miquel, Benet, Carlos i Tomàs.

També jugaren: Raul, Dani, Alfons i Sami.

Gols: 1-0 Joan A, 2-0 Jose A, 2-1 Carlos, 3-1 Jose A, 3-2 Tomàs, 3-3 Tomàs.

Arbit: Manuel Lladó Grau.

Comentari:

Molt bon partit disputat ahir a Llucmajor on el públic va poder gaudir de dos estils diferents de joc.

L’equip solleric sortí al camp una mica adormit i no va desplegar el bon joc al que ens té acostumats.

En canvi, els de Llucmajor començaren de la millor forma possible, marcant un gol al minut dos de joc i no deixant d’atacar en tota la primera part però la defensa verdiblanca va estar molt encertada en tot moment, traient a fora moltes ocasions de perill.

A la segona part, el Sollerense va despertar i va començar a atacar més i a jugar millor la pilota. Però l’Espanya no va afluixar en cap moment i va marcar el segon. Malgrat això els sollerics no es desmotivaren en cap moment i dos minuts després Carlos aficà un golàs de cap, que el porter no va poder aturar.

La tercera part va començar amb un Sollerense disposat a remontar i amb un Espanya més confiat pensant que la victòria seria seva i més quan l’equip local marcà el tercer gol. Els verdiblancs seguien tocant molt bé la pilota i lluitant en tot moment, malgrat no arribés el gol que uns pics el porter i uns altres el pal aturaven. Però aquest esforç donà els seus friuts quan al minut 28 Tomàs posava el 3-2 al encontre. Ja va ser a la quarta part i després de molts d’intents fallits, quan Tomàs tornà a marcar i aconseguir així l’empat.

En definitiva, un molt bon joc del Sollerense que es mereixia guanyar aquest partit, ja que no deixarén de lluitar en cap moment.