Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Es Raiguer 0 – 8 Sollerense

Es Raiguer: Cristian Gomez, Jorge D Rodriguez, Ian Wandersleben, Ignacio Sanchez, Pau Pons, Jesus Gomez, Gabriel Roig, Gabriel Florentin, Luis J Sanchez, Alejandro Campillo y Oscar Garcia.

Sustituciones: Sebastian Riera por Pau Pons (min.11), Salvador Gomez por Gabriel Roig (min.17), Rebeca Escalas por Jesus Gomez (min.35), Daniel Carrillo por Oscar Garcia (min.35) y Alejandro Gonzalez por Sebastian Riera (min.55)

Sollerense: Joan Ruiz, Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Cristian Bestard, Jose Marques, Joan Frau, Alejandro Luis, Sergi Varon, Marc Coll y Julyo C Sena.

Sustituciones: Adria Pereira por Alejandro Luis (min.35), Ramon Arbona por Joan Ruiz (min.35), Jaume Tovar por Andreu Hernandez (min.35), Jordi Jimenez por Marc Morell (min.40) y Adrian Enseñat por Joan Frau (min.40)

Goles: 0-1 Marc Coll (min 3), 0-2 Antoni Bujosa (min 14), 0-3 Antoni Bujosa (min 20), 0-4 Julyo C Sena (min 22), 0-5 Julyo C Sena (min 24), 0-6 Julyo C Sena (min 31), 0-7 Marc Coll (min 43) y 0-8 Sergi Varon (min 48)

Árbitro: Miguel Guardiola Rotger.

Partit jugat diumenge dematí baix una densa boira però per sort es va anar disipant a mesura que pasaven els minuts. Tot i que el primer ensurt va esser per els sollerics, el partit va esser dominat per ells en tot el partit, reflectant la clara superioritat al marcador.

Al minut 3 de partit començà la goletjada, una passada de cap d’en Pep cap a n’en Coll serví perque aquest darrer fusilas al porter Biel, al minut 14 era en Toni Bujosa que rematava de cap una treta de corner d’en Sergi per possar el 0-2, pocs minuts després en jugada calcada en Bujosa, de nou, feia el 0-3 però aquesta vegada el seu remat va esser amb el peu. Al minut 22 en Julio feia una gran jugada i marcava el 0-4 i 2 minuts després al 24 els sollerics feien una gran contra entre en Coll, en Pep i en Julio i aquest darrer posava el 0-5, per acabar la primera part de nou una gran jugada de la delantera sollerica servia perque en Julio fes el seu hat-trick i col.locas el 0-6 amb el que s’arribaria al descans.

A la segona part els 2 equips feren tots els seus canvis ben aviat, el joc es tornà molt central i poc fluid per les bandes lo que provocava que els del Raiguer defensasin molt be la zona central de l’àrea. Al minut 43 en Jaume es objecte de clar penal i en Coll s’encarrega de tirar-lo però el desvia el porter Salvador, el rebuig l’agafa de nou en Coll que estableix el 0-7, 4 minuts més tard en Sergi entra per el centre de la defensa local fent pared amb en Coll i estableix el 0-8 definitiu. D’aquí al final poques coses a dir, tan sols una bona jugada del Raiguer que en Ian estavellà la pilota a la fusta.

Bon partit, bon arbitratge i molt bon comportament de les dues aficions.