Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Atº Santa Eugenia 3 – 0 C’an Pastilla

Victoria del Santa Eugenia ante el C´an Pastilla

Alineaciones:

Atº Santa Eugenia: Juan A Campins, Sebastian Bibiloni, Tomas Vich, Antonio Riera, Lucas R Godoy, Alejandro Quetglas, David S Bueno, Salvador Crespi, Daniel De Lucas, Guillermo Alberto y Pablo A Ogando.

Sustituciones: Sebastian Roig por Sebastian Bibiloni (min.45), Ramon Grimalt por Juan A Campins (min.45), Miguel A Marquez por David S Bueno (min.57) y Miguel N Cespedes por Guillermo Alberto (min.62)

C’an Pastilla: Guillem Clar, Gabriel Miro, Samuel Martinez, Joan M Ferragut, Juan Rullan, Ivan Megias, Alberto C Mazuelas, Gabriel Caldentey, Oscar Miro, Javier Ripoll y Victor S Lopez.

Sustituciones: Akim Zaryoh por Ivan Megias (min.59) y Carlos A Rodriguez por Gabriel Miro (min.74)

Goles: 1-0 Alejandro Quetglas (min 32), 2-0 Daniel De Lucas (min 80) y 3-0 Daniel De Lucas (min 89)

Árbitro: Emilio Junquera Talavera.

Tarjetas: Lucas R Godoy (amarilla, min 65), Tomas Vich (amarilla, min 65) y Alejandro Quetglas (amarilla, min 86) para el Atº Santa Eugenia. Victor S Lopez (amarilla, min 32), Oscar Miro (amarilla, min 33), Gabriel Caldentey (amarilla, min 76), Joan M Ferragut (amarilla, min 85) y Javier Ripoll (amarilla, min 89) para el C’an Pastilla.

Comentario:

Partit disputat en el municipal de Santa Eugènia amb molt bona climatologia, més semblant a un dia de primavera que no un dia d’hivern.

L’equip local ha sortit amb la intenció de no perdre més punts respecte als equips cap davanters, encara que tenia moltes baixes, ja que aquesta setmana hi ha hagut molts de jugadors amb grip.

La gran novetat ha estat la tornada a l’onze titular del capità Primet, que ha estat substituït a la mitja part ja que ha notat molt la inactivitat durant el darrer mes i mig.

La primera part ha estat dominada en gran part per l’equip visitant, però la defensa local comendada per en Primet, ben acompanyat per en Toni Riera i Campins han neutralitzat tots els atacs visitants, cal destacar una gran aturada del porter local Pablo que ha desmostrat uns grans reflexes davant el davanter centre visitant.

L’equip visitant intentava combinar en atac i el Santa Eugènia sortir a la contra, i en una d’aquestes el davanter Dani (que seria protagonista a la segona part) ha provocat un penal que Alex( amb gran maestria)ha aprofitat per marcar el primer gol local. La primera part ha acabat amb moltes protestes de l’equip visitant cap a l’àrbitre, demostrant que no estaven gens d’acord amb la seva actuació.

La segona part ha començat amb l’equip local decidit a sentenciar el partit, ha realitzat un parell de canvis per controlar més el centre del camp, però s’ha trobat amb la lesió de Sebas que ha hagut de retirar-se i no ha pogut ser subtituït ja que no quedaven més canvis a la banqueta local. A partir d’aquesta acció el Can Pastilla s’ha fet amb el control del partit, però el Santa Eugènia ha sabut jugar molt bé a la contra. En una internada d’en Ramon per la banda dreta ha fet una gran passada dins l’àrea petita i el davanter Dani de tacó ha fet uns dels millors gols de la temporada.

Aquest gol ha donat ales a l’equip local, que s’ha trobat molt còmode defensivament i sortint a la contra, i en una d’aquestes en Ramon ha habilitat amb una «espaldinha» a ne’n Dani que ha provocat un corner que ha acabat amb el tercer gol local, després que el mateix Dani marcàs amb el pit.

En definitiva, important victòria de l’Atº Santa Eugènia per no despenjar-se de la part alta de la classifició,ara només cal esperar una victòria lluny de Santa Eugènia per mirar d’encadenar un parell de victòries consecutives.

Arbitre: En lineas generals bé. Va anul.lar un gol visitant a la primera part. Tal vegada va mostrar massa cartulines.

JGR para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.