La FFIB comprará Desfibriladors per al Fútbol Sala

Miguel Bestard presidió la junta directiva. Foto Deportebalear.com

Tal com ha fet amb tots els clubs de futbol, la Federació també subministrarà Desfibriladors als clubs de Futbol Sala. Així ho va decidir la darrera Junta Directiva, a petició del president Miquel Bestard, que va explicar que la seguretat dels jugadors s’ha d’ampliar als pavellons poliesportius. També se repartiran ordinadors portàtils entre els clubs de Futbol Sala.

Era la darrera reunió de la Junta Directiva de la FFIB de l’any 2010, i en ella també se va donar compte de la marxa de les competicions a Mallorca, Menorca i Pitiüses, que van endavant sense problemes.

El president va fer un resum de l’any, destacant les iniciatives que s’han duit a terme, com les millores informàtiques i les adhesions a moviments solidaris com la Campanya «Targeta Vermella contra els maltractadors» i «No al insulto» dels Àrbitres.

També va donar els molts d’anys a tots els representants dels estaments federatius.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.