«Sumavalors»

CD Llosetense

El C.D. Llosetense amb col·laboració de la Delegació de la Presidencia per a L’Esport del Govern Balear, organitzen el proper diumenge , 19 de desembre , al camp municipal “Es Puig” de Lloseta, una jornada per potenciar els valors positius de l’esport junt amb el compormís de donar a coneixer i recolçar la INSTITUCIO EDUCATIVA TONI REAL.

Pretenem que el lema Participació i Comprimís , sigui el referent d’una jornada tècnica , que pensam ens servivrà per entroncar-la amb una causa justa, i de la que el C.D. Llosetense si sent compromès i solidari , duguent a terma aquest tipus d’actes.

Fou una situació dramàtica, la mort en accident de cotxe del jove jugador Llosetí, Toni Real Vicens, motiu, que va fer que la seva familia fundàs l’esmentada institució , i a la que el C.D. Llosetense dona suport lluïnt el nom de la seva plana web a les samarretes, (www.tonirealvicens.org).

PROGRAMA D’ACTES

10.30H TROBADE AL CAMP MUNICIPAL “ES PUIG”, DESCOBRIMENT DEL ROTUL DE L’INSTITUCIO EDUCATIVA TONI REAL (QUI SOM, A ON SOM, I QUE PRETENEM).

PARLAMENT PER PART DEL SR. JUANMA DARDER , ENTRENEDOR DEL EQUIP DE 3º DIVISIO DEL C.D. LLOSETENSE SOBRE EL VALORS HUMANS DINTRA DE L’ESPORT)

PARTIT DE FUTBOL 7 “MEMORIAL TONI REAL” ENTRE PARES DE JUGADORS , DIRECTIUS I TECNICS LOCALS.

BERENAR-DINAR PER TOTHOM.

CD.Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.