La FFIB entrega petos contra el Maltractament

Els assistents a l'acte, entre ells els representants dels equips de Tercera, amb els "petos " i les targetes vermelles de la Campanya "TARJETA ROJA AL MALTRATADOR"

La Federació de Futbol i l’Institut de la Dona de les Illes Balears han fet entrega de 1.000 «petos» d’entrenament als equips de la Tercera Divisió Balear.

Les peces duen el lema de la Campanya «TARGETA VERMELLA ALS MALTRACTADORS», que la FFIB suscriu com a col·laboradora i que cerca concienciar la societat balear contra la violència de gènere masclista.

En un acte celebrat a la Mutualitat de Futbolistes de la FFIB, el president Miquel Bestard, la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago, i la presidenta de l’Institut Balear de la Dona, Lila Thomàs, han fet l’entrega simbòlica dels «petos» que duen l’eslogan i el logo de la Campanya.

Aquesta és una més d’una sèrie d’accions que la FFIB du a terme entre els federats per divulgar aquesta iniciativa contra els maltractadors. Les pròximes seran una demostració solidària amb la Campanya per part dels equips de Tercera que juguin el pròxim partit retransmès per IB3.

Aixímateix, en una de les jornades de Tercera Divisió, encara per determinar, tots els equips participants (20) duran els «petos» amb l’eslògan abans de començar els partits.

LA CONSELLERA AGRAEIX LA COL·LABORACIÓ ALS FUTBOLISTES

Durant l’acte, la consellera Fina Santiago ha agraït a la Federació la col·laboració i ha assegurat que el futbol és el millor lloc per divulgar la Campanya contra els maltractadors, perquè hi participa gent de totes les edats i condicions, entre jugadors, directius i públic.

El President de la FFIB, Miquel Bestard, ha reiterat que la Federació sempre estarà en contra de la violència, dins i fora dels terrenys de joc, i molt més quan es tracta de violència masclista contra les dones.

FFIB

Fotos Rafel Sabater

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.