Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Platges de Calvia 1 – 0 Poblenç Atº D. P.

El Playas se impone al Poblense
El Playas se impone al Poblense

Alineaciones:

Platges de Calvia: Jeff Jaafar, David Mayorga, Alejandro Martinez, Daniel Blazquez, Blaine Thomas, Juan M Sanchez, Raul Lahoz, Rafael Lucena, Nico Bertorelli, Bruno Muñoz y Guillermo Ruiz.

Sustituciones: Roberto Ruiz por Daniel Blazquez (min.35), Raul Garcia por Guillermo Ruiz (min.42), Fernando Chromicky por David Mayorga (min.49), Alex S Medina por Blaine Thomas (min.57) y Ruben Iglesias por Raul Lahoz (min.61)

Poblenç Atº D. P.: Gabriel Femenias, Sebastian Socias, Rafael Balle, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Pere A Dupuy, Marc Llull, Francisco Javier, Joan A Comas y Pere M Soler.

Sustituciones: Joan Mir por Pere M Soler (min.35), Bernat Cantallops por Sebastian Socias (min.40), Mateo A Morey por Marc Llull (min.45), Raul Garcia por Rafael Balle (min.60) y Joan Serra por Rafel Reynes (min.61)

Goles: 1-0 Nico Bertorelli (min 13)

Árbitro: Emilio Junquera Talavera.

Tarjetas: Antonio Cladera (roja, min 66) y Francesc Serra (amarilla, min 70) para el Poblenç Atº D. P..

Comentario:

Bon partit el jugat a Santa Ponsa. Dues maneres de jugar a futbol, que han tengut un dominador diferent a cada part del partit.

El principi de la primera part ha sigut una? toma? de contacte a on hi ha hagut distintes incursions dins les dues àrees. El gol local ha desequilibrat la balança, a partir d?aquí el Platges ha dominat el partit. Els locals saben tocar la pilota i triangular, surten sempre amb la pilota controlada i arriben amb perill. La pressió visitant és fluixa i poc pot fer amb la tècnica local. Els moments de respir pels visitants venen de contraatacs poblers que moren per falta de rematadors .

La segona part és diferent, els visitants pressionen als locals i aquests no poden sortir amb la pilota controlada, els poblers tenen ocasions però avui els davanter poblers no tenen el seu dia, com a mínim tres enfrontaments de tu a tu amb el porter calvianer acaben aturats per la seva excel.lent labor.

Els locals tenen dues bones oportunitats amb contraatacs, sobretot una esplèndida de Nico, que passa tots el peatges de la defensa poblera fins plantar-se davant Femenies a la porteria.

Acaba el partit amb el Platges demanant el temps.

L ?actuació de l?àrbitre ha sigut correcta. També la de les dues aficions.

Enhorabona per la justa victòria del Platges, un equip que li agrada tenir la pilota i la tracta bé, però quan no la té li sorgeixen dubtes. Els poblers han fet un gran esforç que no ha estat recompensat, segur que la propera vegada anirà millor.

PD: Un grup de pares del Poblenç intentam organitzar un partit amb els (des)controladors aeris, gràcies a ells ha sigut possible fer aquesta crònica; no necessitam virtuosos de la pilota, emperò ens anirien be uns quants centrals que sàpiguen distingir entre una cama seva i una de nostre.

Anaclet Dupuy para Fútbol Balear

Fotos de Anaclet Dupuy para Fútbol Balear


Fotos de Anaclet Dupuy.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.