Crónica Preferente: Escolar 2 – 0 Andratx

Escolar: Angel Dominguez, Miquel D Solivellas, Juan Ferrer, Nicolas F Mendez, Juan J Del Canto Duran, Jaime Moll, Benjamin Sanz, Jaime Faba, Joan M Moya, Cristobal Irles y Ismael Venera.

Sustituciones: Sow Abdoulaye por Nicolas F Mendez (min.49), Eduardo Muñoz por Juan Ferrer (min.56), Daniel Soto por Angel Dominguez (min.67) y Marc Piris por Juan J Del Canto Duran (min.78)

Andratx: Francisco Perez, Sergio Perez, Juan Calafell, Jordi Monserrat, Ramon Sanchez, Jordi E Morey, Jose L Muñoz, Sebastian Vives, Ricardo Alemany, Fernando Roquero y Enrique J Iglesias.

Sustituciones: Jaime Alemany por Jose L Muñoz (min.52), Santiago J Santos por Sebastian Vives (min.65), Marc Sastre por Enrique J Iglesias (min.76) y Juan A Cabedo por Fernando Roquero (min.85)

Goles: 1-0 Ismael Venera (min 47) y 2-0 Benjamin Sanz (min 78)

Árbitro: Juan Domínguez Mayol. asistido por Itziar .. y Gaspar Bonnin Cifre.

Tarjetas: Benjamin Sanz (amarilla, min 17), Joan M Moya (amarilla, min 21), Juan Ferrer (amarilla, min 51) y Ismael Venera (amarilla, min 75) para el Escolar. Jordi E Morey (amarilla, min 25) para el Andratx.

Desde el primer minut es va veure un equip ben endollat dins el camp de futbol, l’escolar, tacticament diferent a tot lo fet fins ara, pero amb les idees molt clares, els locals no deixaven pensar al lider de la clasificacio, no el deixava jugar i l’hi dominava al mitg del camp, sense tenir ocasions clares, pero arribant mes que l’andratx, el resultat fou de 0-0 al descans.

A la represa no va canviar gens el dibuix dels dos equips, ni lo vist la primera part, i en una jugada comensant de darrera, i tocant fins a 6 jugadors diferents, arriba a les botes de n’isma que d’un fort xut obria el marcador als 47m posant el 1-0 al marcador.

A partir d’aqui l’andratx estirar lineas per aconseguir l’empat, pero tot eren pilotes a l’olla ja que els locals no els e deixaven jugar, i en una jugada a pilota aturada, en benji aconseguia posar el 2-0 als 78m, mes tranquilitat per l’equip local que en tot moment va dominar el partit. aixi acabar el partit, 3 punts que queden a capdepera guanyats per l’equip que millor va estar al mitg del camp