Crónica Preferente: Alaró 2-1 Serverense

El Alaro vence al Serverense

UD. ALARO: Emiliano – 3 -, Campins – 3 -, Amengual – 3 -, Roca – 3 -, Adrià – 3 -, Manu – 3 -, Víctor – 3 -, Muntaner – 3 -, Guasp – 3 -, Diego – 3 – i J.L. – 3 -.

Canvis: Calderón – 3 – per Diego, Dani Torres – 3 – per Guasp, Rosselló – 3 – per Amengual i Balta – 3 – per Muntaner.

SERVERENSE: Julià – 1 -, Santi – 2 -, Fran León – 1 -, Tomás – 2 -, Tià Pomar – 2 -, Sergio – 1 -, Nando – 2 -, Chuchuma – 1 -, Alvaro – 2 -, Isaac – 1 – i Pep – 1 –

Canvis: Toni – 1 – per Alvaro, Jesús – 1 – per Pep i Servera – 1 – per Fran León.

ARBIT: Fernández Fernández. Bona actuació. Ha amonestat amb groga a nels locals Guasp, Muntaner, Roca, Calderón i el porter suplent Adrían i a nels visitants Nando, Sergio, Fran León i Toni. Ha expulsat amb doble groga a n´el local Manu a nes 36 minuts de joc.

GOLS: 0 – 1 min. 45 Álvaro 1 – 1 min. 60 Roca 2 – 1 min. 82 J.L.

Comentari:

Victòria importantíssima sa que va aconseguir l´Alaró, per dos motius, primer perque va jugar una hora amb inferioritat numèrica i segon perque feia 5 partits que no aconseguía una victòria ( havia aconseguit tres empats a fora camp i dues derrotes dins camp propi ).

Sa primera part va estar molt anivellada en quan a joc, ja que es dos equips varen disfrutar de innumerables ocasions per marcar, pero una vegada els acerts dels porters i d´altres les errades dels davanters, no permeteren que s´inaguras es marcador fins a nes darrer instant d´aquets 45 minuts quan el visitant Álvaro va aconseguir adelantar a nes seu equip.

Sa segona part va estar dominada de principi a fi per l´equip d´en Tomeu Fullana i en cap moment pareixia que fos ell s´equip que jugava amb un home menys per ses moltes ocasions que va tenir per poder guanyar es partit amb un aventatge molt més amplia. Es gol de s´empat el va aconseguir amb el cap en Roca aprofitant un rexaç des travesser després de una gran treta de falta per part d´en Calderon; i es gol de sa victòria el va aconseguir en J.L. també amb es cap aprofitant una centrada dins s´àrea petita d´en Rosselló.

Andreu Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.