A-llubi: Jaume Llompart, Miguel Guardiola, Andres Huguet, David Martinez, Jose D Cougil, Antonio Crespi, Gabriel Salva, Miguel Pons, Timo D Dorrman, Biel Alomar y Rafael Bauza.

Sustituciones: Jose L Valens por Miguel Pons (min.60), Miquel Torrens por Biel Alomar (min.60), Antonio Ferragut por Jose D Cougil (min.62) y Juan Planas por Antonio Crespi (min.70)

Consell: Gabriel Pieras, Miquel T Piza, Antonio Terrones, Fernando Miro, Pedro Giralt, Evaristo M Muñoz, Felipe J Reynes, Victor M Tomas, Juan A Navarro, Jeremias Damian y Victor J Terron.

Sustituciones: Pedro Blas por Gabriel Pieras (min.45), Joan Miquel por Miquel T Piza (min.55), Bernardo Isern por Jeremias Damian (min.60) y Roberto J Tineo por Antonio Terrones (min.65)

Goles: 1-0 Jose D Cougil (min 7), 2-0 Jose D Cougil (min 11), 3-0 Andres Huguet (min 32), 4-0 David Martinez (min 38), 5-0 Gabriel Salva (min 55), 6-0 Antonio Crespi (min 59) y 7-0 David Martinez (min 77)

Árbitro: Alberto Daniel Delzart. asistido por Alejandro Murillo Yustos y Francisco Alonso Mas Rodríguez.

Tarjetas: Jose D Cougil (amarilla, min 18), Juan Planas (amarilla, min 73) y Gabriel Salva (roja, min 73) para el A-llubi. Victor J Terron (amarilla, min 27), Victor M Tomas (amarilla, min 30), Gabriel Pieras (amarilla, min 31), Jeremias Damian (amarilla, min 49) y Victor J Terron (roja, min 82) para el Consell.

Partit amb molt poca història el disputat avui demati entre el CDA LLubí i el Consell.

Als 5 minuts els locals aconseguien obrir el marcador mitjançant un xut creuat de Dario que foradava les xarxes conselleres. Al minut 13, el mateix Dario penja un corner que es torna a ficar a la porteria visitant, marcant un gol olimpic davant la pasivitat del porter i la defensa.

El LLubí jugava a plaer , tenguent tot el domini de la pilota, mentre el Consell no creava cap perill a la porteria avui defensada per el porter juvenil Jaume LLompart.

Al 32 de la primera part Andreu Huguet treu una falta desde el mig del camp i el porter es menja la pilota i puja el 3-0 al marcador. Només 3 minuts mes tard es David Martinez qui treu una falta i el porter es torna a menjar la pilota.

Fins al minut 41 no ha arribat el primer xut visitant entre els tres pals, que LLompart ha aturat sense gaires problemes.

Quan es disputava el minut 53 l’arbitre xiula un penal dins l’area consellera i es Biel Salvá qui s’encarrega de marcar el 5-0. Tres minuts mes tard , jugada trenada del CDA per banda dreta i és Toni Crespi qui marcava el sisè gol llubiner.

Les jugades de gol se succeien a la porteria del Consell,mentre que els visitants també han disposat de dues ocasions per escurçar la ventatge.

L’autentic motor local David Martinez arrodonia el marcador amb un potent xut desde fora de l’area al minut 77.

I com que l’arbitre es volia erigir com a protagonista del partit, ha tengut els seus minuts de glòria expulsant injustament a Biel Salvá, per una suposada agresió quan cubria la pilota. Dos minuts després i amb una clara compensació ha expulsat al primer jugador visitant que ha fet una falta, amb targeta vermella.

Cal destacar el joc en conjunt del CDA, especialment de David Martinez, que pareix que de cada dia esta millor i que avui ha marcat dos gols. Per el contrari hem de mencionar la desafortunada actuació del porter visitant , que s’ha menjat literalment tres dels gols llubiners.

El LLubí es situa desè a la taula clasificatoria amb 21 punts, a sis punts dels llocs d’ascens i el Consell es mante disetè, molt aprop dels llocs del descens.