Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Poblenç Atº D. P. 0 – 2 Sollerense

El árbitro con los capitanes del partido

Alineaciones:

Poblenç Atº D. P.: Gabriel Femenias, Sebastian Socias, Pedro Corro, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Pere A Dupuy, Mateo A Morey, Francisco Javier, Francsico X Lopez y Pere M Soler.

Sustituciones: Rafael Balle por Sebastian Socias (min.25), Marc Llull por Mateo A Morey (min.36), Joan Mir por Francsico X Lopez (min.44), Joan Serra por Pere M Soler (min.49) y Bernat Cantallops por Pedro Corro (min.51)

Sollerense: Joan Ruiz, Jordi Jimenez, Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Cristian Bestard, Jose Marques, Alejandro Luis, Sergi Varon, Marc Coll y Jaume Tovar.

Sustituciones: Julyo C Sena por Jaume Tovar (min.39), Andres Morell por Marc Coll (min.51), Joan Frau por Jordi Jimenez (min.52), Adrian Enseñat por Alejandro Luis (min.55) y Ramon Arbona por Joan Ruiz (min.59)

Goles: 0-1 Alejandro Luis (min 28) y 0-2 Marc Coll (min 42)

Árbitro: Bernardo Oliver Martínez.

Comentario:

Gran partit el jugat a Sa Pobla. El Poblenç es troba per primera vegada amb un equip dels considerats favorits a guanyar la lliga.

El Sollerense ha sigut superior al Poblenç. Ha fet valer la seva major envergadura física i un bon plantejament tàctic. El visitant és un equip molt ben treballat, disciplinat, que es desplega i recula ràpidament.

Els visitants són els amos al mig camp, trenen jugades amb pilota controlada i no fan ús de grans desplaçaments de pilota. El Poblenç, en canvi no ha sabut sortir amb pilota controlada, això ha fet augmentar la sensació de control visitant.

Amb equips tan forts físicament és necessari controlar la pilota .Aquí ha fallat el Poblenç, confiant més en desplaçaments de pilota, començant pel porter, i aturats pels visitants. De tota manera avui la tasca a fer era immensa.

No hi ha res que criticar als jugadors poblers, s?han buidat dins el camp, no han baixat mai la guàrdia, ni han entregat el partit. De fet els minuts més intensos han sigut quan ja perdien per 2 gols. L?entrega ha sigut total als dos equips.

L?únic punt feble de l?equip solleric és que la seva superioritat no s?ha visualitzat en molt clares oportunitats de gol; el fet de voler entrar en pilota controlada dins l?àrea poblera feia que topessin amb una defensa poblera molt seriosa. Seria fals dir que els sollerics haguessin pogut fer molts més gols.

En definitiva gran partit, intens, net, dels que ens agrada veure , encara que el resultat no ens hagi sigut favorable.

L?esportivitat de tots els jugadors i cossos tècnics ha estat exemplar. Felicitar al Sollerense i a la seva bona afició per la victòria i al Poblenç per la gran feina feta.

L´ actuació de l?àrbitre ha sigut bona.

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.