Crónica 2ª Reg.: Sporting Valldemossa 4 – 0 Valldemossa Atº

El Valldemossa Atº pierde ante el Sp. Valldemossa

Alineaciones:

Sporting Valldemossa: Antonio L Santandreu, Joan Roque, David Fernandez, Bartolome Bennasar, Jose A Jimenez, Pablo A Caamaño, Oscar Perez, Abel Perez, Llorens Calafat y DÍdac AlcalÁ.

Sustituciones: Jaime J Capllonch por Abel Perez (min.71), Miquel Espert por Bartolome Bennasar (min.78), Nadal Torres por Antonio L Santandreu (min.79) y Antoni Espert por Llorens Calafat (min.88)

Valldemossa Atº: Mario Lopez, Jacinto C Castillo, Antonio Vinuela, Juan J Lopez, Jose A Montalban, Manuel Perez, Cristobal Caro, Antonio Ruiz, Carlos C Larrea, Cristian Perez y Alejandro Valenzuela.

Sustituciones: Jesus De La Cruz Alonso por Alejandro Valenzuela (min.45), Marco A Estevez por Manuel Perez (min.56) y Juan R Campos por Cristian Perez (min.74)

Goles: 1-0 Jose A Jimenez (min 25), 2-0 Pablo A Caamaño (min 31), 3-0 Pablo A Caamaño (min 70) y 4-0 Pablo A Caamaño (min 85)

Árbitro: Rubén Guzmán Ruiz. asistido por Iván Martín López y Ivan Berga Garzón.

Tarjetas: Antonio L Santandreu (amarilla, min 50), Bartolome Bennasar (amarilla, min 62) y Joan Roque (amarilla, min 88) para el Sporting Valldemossa. Jose A Montalban (amarilla, min 23) y Alejandro Valenzuela (amarilla, min 45) para el Valldemossa Atº.

Comentario:

Gran horabaixa el del derbi de Valldemossa, que es va fer esperar però que al final va arribar.  I de quina manera va arribar. Gran triomf de l’equip que exercia com a local, l’Spòrting, per 4 gols a 0.

En el començament del partit, els equips van sortir una mica nerviosos, com esperant a veure com actuava l’equip rival.

Durant el primer quart d’hora, el Valldemossa At. inclinar el partit cap a la porteria local, però sense crear gaire perill.

Després l’Spòrting, va anar agafant confiança amb la pilota i començant a  crear alguna situació, fins que al minut 25, Jose Jimenez Polo, trencàs el marcador amb un xut amb la dreta, a per davall del porter visitant, després d’una jugada per la dreta de Llorenç Calafat . 1-0 per als locals.

Tot just 7 minuts més tard, l’Spòrting augmentaria el marcador novament  després d’un servei de banda a l’àrea visitant, Tomeu Bennàsser pentina la pilota cap enrere, en direcció al 9, Pau Caamaño, que desvià la trajectòria de la pilota i la situà per damunt del porter l’Atlètic. 2-0 per als locals i així s’acabaria la primera part.

A la segona meitat, el Valldemossa At. empenyé durant els primers 15 minuts i creà qualque ocasió, que va saber controlar la defensa de l’equip local. L’Spòritng Valldemossa no va patir gaire i tant fou així que la defensa groga repel·lí qualsevol amenaça roja fins a tal punt que al minut  70, novament, Pablo Caamaño anotaria el que seria el tercer gol per a  l’equip esportinguista, el segon al seu compte particular.

Acte seguit, l’equip vermell va disposar d’una ocasió per la banda  esquerra que va estroncar-se al travesser sense possibilitat de rematada  en el refús per part dels davanters visitants.

La culminació d’aquest recital esportinguista vendria, com no, de l’incombustible Pablo Caamaño que, al so d’un tango argentí arrodoniria el  marcador amb el quart i definitiu gol al minut 85.

I així s’arribà a la conclusió del matx on el Valldemossa At. intentà arribar sense èxit a la porteria local i on el conjunt esportinguista  desplegà el seu talent defensiu i, sobretot, ofensiu.

Didac para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.