Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Atº Santa Eugenia 4 – 1 Condor

Atº Santa Eugenia: Alejandro Quetglas, Bartolome Umbert, Sebastian Bibiloni, Antonio Riera, Sebastian Roig, Ramon Grimalt, Salvador Crespi, Josep B Amengual, Daniel De Lucas, Guillermo Alberto y Pablo A Ogando.

Sustituciones: Daniel Socias por Josep B Amengual (min.63)

Condor: Jeferson Lopez, Jhon A Lopez, Alexander Garcia, John J Lopez, Byron A Caicedo, Jhon E Toro, Jhon J Escobar, Jhon A Alzate, Julian A Sanchez, Edwin J Vazquez y Diego F Galindo.

Sustituciones: Luis A Gutierrez por Alexander Garcia (min.46), Carlos S Olivares por Jhon J Escobar (min.64), Roberto E Mazzini por John J Lopez (min.76) y Cesar Enrique por Jhon E Toro (min.79)

Goles: 1-0 Antonio Riera (min 24), 1-1 Jhon E Toro (min 50), 2-1 Daniel De Lucas (min 53), 3-1 Tomas Vich (min 57) y 4-1 Guillermo Alberto (min 90)

Árbitro: José Contestí Seguí.

Tarjetas: Daniel De Lucas (amarilla, min 26), Sebastian Bibiloni (amarilla, min 50) y Josep B Amengual (amarilla, min 63) para el Atº Santa Eugenia. John J Lopez (amarilla, min 26), Jhon A Alzate (amarilla, min 31), Jeferson Lopez (amarilla, min 56), Byron A Caicedo (amarilla, min 57), Edwin J Vazquez (amarilla, min 60), Julian A Sanchez (amarilla, min 66) y Jhon E Toro (amarilla, min 70) para el Condor.

Partit molt vistós aquest horabaixa en el municipal de Santa Eugènia, on l’equip local ha imposat la seva superioritat durant tot el partit.

Al llarg de la primera part, l’equip local s’adelantava mitjançant una falta directa botada pel central Toni Riera davant la qual, el porter visitant , no ha pogut fer res. Passats minuts de la primera part, el partit s ‘encalentia amb dures entrades i que l ‘àrbit ha hagut de sancionar amb targetes.

Començada la segona part del partit, l ‘equip visitant s ‘ha trobat amb un penal a favor que ha sabut aprofitar per fer l ‘empat, però immediatament, altra vegada els locals s ‘han avançat a la treta d ‘un córner on Dani de Lucas s ‘ha anticipat a la defensa visitant.

Tot seguit, en Salva, rep un penal que n ‘Alex ha transformat en el 3 a 1, sentenciant el partit i donant tranquil·litat a l ‘equip local. Amb el 3-1 al marcador, el porter local, Pablo, ha realitzat una excel·lent aturada a la treta d ‘una falta que anava directa a l ‘esquadra de la seva porteria. A les acaballes del partit, una contra ben dirigida per Salva, ha acabat amb el 4-1 definitiu. L ‘equip local, en tot moment, s ‘ha sabut sobreposar a les provocacions d ‘alguns jugadors visitants.

En definitiva, un gran partit del Santa Eugènia que ja necessitava una victòria com a local després d ‘acumular dues derrotes a casa.