Crónica Benjamines F-7 Pueblos (Gr. A): Alaro 5 – 1 Pollensa

Alaro: Joan Fullana, Joan Adrover, Gerard Garcia, Marc Alamillo, Victor R Pizarro, Joan Mascaro y Daniel Gomez De La Camara.

También jugaron: Biel Gelabert, Pau Oliver, Javier Paniza, Sion Simonet y Sergi Garcia

Pollensa: Antoni Bisanyes, Alvaro Sierra, Aina Fanals, Antoni Marquet, Marc Pons, Pau Fuster y Miquel Rabassa.

También jugaron: Alejandro Garcia, Llorens Amengual, Francisco Dominguez, Jaume Xumet y Josep Nadal

Goles: 1-0 Daniel Gomez De La Camara (min 6), 2-0 Joan Mascaro (min 7), 3-0 Joan Mascaro (min 8), 4-0 Daniel Gomez De La Camara (min 20), 5-0 Javier Paniza (min 35) y 5-1 Llorens Amengual (min 38)

Árbitro: Alejandro Moya Gomila.

Victória important de s´equip alaroner que s´ha bassat sobretot en el primer quart de partit on han aconseguit tres gols en tan sols deu minuts. A pesar de que es domini des joc va esser de l´Alaró, hem d´indicar que el Pollensa també arribava a s´àrea alaronera, pero Fullana desbaratava aquestes ocasions, per lo qual a nes dotze primers minuts es resultat era de 3 – 0

A nes segon i tercer quart de partit tan sols es varen veure un gol a cada un però es domini des joc seguia essent de l´equip local. A nes darrers dotze minuts de partit va esser el Pollensa el que va aconseguir el gol de s´honor per mediació de Amengual