Crónica 1ª Reg.: A-llubi 3 – 0 Juv. C’an Picafort

El Llubi golea al Juv. Can Picafort
El Llubi golea al Juv. Can Picafort

Alineaciones:

A-llubi: Miguel Guardiola, Andres Huguet, Jose D Cougil, Antonio Figuerola, Jesus Tamarit, Mateo Alorda, Antonio Ferragut, Miquel Torrens, Miguel Pons, Timo D Dorrman y Rafael Bauza.

Sustituciones: Gabriel Salva por Antonio Figuerola (min.60), Jose L Valens por Antonio Ferragut (min.63), Antonio Crespi por Miguel Pons (min.72), David Martinez por Jose D Cougil (min.75) y Biel Alomar por Miguel Guardiola (min.83)

Juv. C’an Picafort: Jaime Malberti, Francisco Pizarro, Francisco Fiol, Jaume Alomar, Juan J Gonzalez, Jose F Lindo, Juan J Moreno, Melchor Salas, Joaquin Martinez, Pedro M Oliver y Juan F Olea.

Sustituciones: Pedro R Payeras por Juan J Gonzalez (min.60), Daniel Paredero por Pedro M Oliver (min.63), Diego S Lucero por Juan J Moreno (min.67), Alejandro M Garrido por Juan F Olea (min.67) y Francisco J Machado por Francisco Fiol (min.83)

Goles: 1-0 Antonio Figuerola (min 19), 2-0 Jose D Cougil (min 26) y 3-0 Jose D Cougil (min 51)

Árbitro: Antonio Hernández López. asistido por Oscar Daniel Rodríguez Estevez y Juan Manuel Font Fernández.

Tarjetas: Andres Huguet (amarilla, min 16), Timo D Dorrman (amarilla, min 32), Antonio Figuerola (amarilla, min 54), Jose D Cougil (amarilla, min 71), Rafael Bauza (amarilla, min 84) y Biel Alomar (amarilla, min 90) para el A-llubi. Jaime Malberti (amarilla, min 15), Jaime Malberti (amarilla, min 25), Francisco Fiol (amarilla, min 35) y Juan F Olea (amarilla, min 36) para el Juv. C’an Picafort.

Comentario:

Partit disputat al Municipal de Ses Comes de LLubí, entre el club local CDA LLubí, que encara no coneixia la victoria com a local i el Juventut Ca’n Picafort,que havia encadenat tres victories seguides i 5 partits fora perdre.

Al minut 4 de partit una falta xutada desde 40 mts acaba al fons de la xarxa local, pero l’arbitre ha anulat per falta prèvia al porter.

El partit ha entrat amb una dinàmica de mitjcampisme, en el qual no es creaven ocasions de gol , amb dos equips que se tenien molt de respecte. Aquat respecte s’ha perdut al minut 19 després d’una gran pasada en profunditat de Dario Cougil cap a Figuerola , que es planta totsol davant el porter visitant per establir el primer gol.

Minut 24 de partit, pilota controlada per part d’un jugador picaforter que cau a peus de Figuerola que la dona a Dario que creua la pilota i estableix el 2-0 al marcador.

Pareixia que el CDA controlava el marcador i que la primera victoria local arribaria amb certa facilitat. Al minut 29 de partit després de protestar al colegiat, que ha tengut una trista actuació, ha mostrat un rigurossissima targeta al lateral visitant amb la conseqüent expulsió.

Fernando Cercós ha mogut fitxa i ha introduit un canvi i ha estat quan el Can Picafort ha jugat els seus millors minuts del partit, sense crear cap ocasió clara de gol. I així s’ha arribat al descans.

Ja a la segona part el domini s’ha tornat de part llubinera, i ja al minut 51 gran jugada del CDA LLubí que Dario que se planta davant el porter i despres de aseurerlo li clava el tres a zero definitiva.

«Barrilete cósmico de que planeta viniste, para dejar por el camino a tanto picaforter?,

Para que LLubi sea un puño apretado gritando por el CDA.

CDA 3- Ca’n Picafort 0- Dariogol, Dariogol.

Dario Cougil Bark.

Gracias Dios, por el futbol,por Dario».

Al minut 70 es produeix la jugada polèmica del partit a la vegada que extranya. Una vegada mes Dario es planta davant el porter i cau dins l’area, el colegiat pita penal i expulsa al jugador visitant Payeras. I quan el jugador ja es a les casetes i a instancies del assistent, l’arbitre ordena anar a cercar al jugador i li lleva la targeta vermella i mostra la targeta a Dario per simular una caiguda dins l’area.

Dos minuts mes tard Timo de fort xut casi marca el quart gol, pero una excelent aturada del porter evita que pugi al marcador. Al 82 de partit, centrada de Guardiola , retrassa Toni Crespí de cap i Biel Salvá a boca de gol estavella la pilota a un contrari.

El partit ja no tenia mes història i ambdos equips han renunciat a jugar mes , ja que el peix ja estava tot venut amb aquesta contundent victòria local.

A destacar la poca esportivitat dels jugadors visitants a l’hora de ser expulsats , maltractant el mobiliari de les instal-lacions esportives , colpejant els vidres dels banquets i porters del tunel de vestuari. De ben segur que no les faria gracia que ho fessin al seu camp.

Una jornada més destacam a Dario Cougil que cada setmana mes demostra el perque se va apostar tant fort per ell a LLubí, i que es un jugador que te qualitats per jugar molt mes amunt.

Coramet para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.