Crónica Cadetes 2ª Reg. (Gr. D): Alaro 1 – 3 Xilvar

Alaro: Bartomeu Cladera, Andreu Gelabert, Josep A Verdejo, Lorenzo Sampol, Cristian Campins, Joan Cladera, Gabriel Rossello, Juan G Pons, Joan Garcia, Salvador Comas y Guillem Crespi.

Sustituciones: Alexander Pizarro por Bartomeu Cladera (min.41), Pere Pau por Gabriel Rossello (min.43), Nicolas M Trejo por Guillem Crespi (min.51) y Alvaro Prieto por Josep A Verdejo (min.51)

Xilvar: Llorens Fresno, Josep Alorda, Jeferson Leandro, Josep Barcelo, Cristofol Barcelo, Marco Oscar, Guillem Perello, Manel Cañete, Antoni Llull, Juan David y Cristian Moreno.

Sustituciones: Simon Lopez por Manel Cañete (min.41)

Goles: 0-1 Guillem Perello (min 18), 1-1 Juan G Pons (min 28), 1-2 Guillem Perello (min 42) y 1-3 Jeferson Leandro (min 70)

Árbitro: Rafael Moll Alabarces.

Tarjetas: Joan Garcia (amarilla, min 12), Joan Cladera (amarilla, min 17), Nicolas M Trejo (amarilla, min 62) y Joan Cladera (amarilla, min 79) para el Alaro. Juan David (roja, min 27) para el Xilvar.

Partit dominat de principi a fi per l´equip visitant que ja es va adelantar a nel minut 18 gracies a l´execució d´un penal fet per la defensa alaronera després d´una jugada que no varen aconseguir despejar sa pilota de ses inmediacions de s´àrea local. A pesar d´aquest reves, l´equip local va conseguir igualar es resultat també de penal, i així arribar a n´el descans.

Però en tan sols dos minuts del segon període, l´equip selvatgí va tornar posar-se per davant a nes marcador, lo que va tirar per terra la moral dels jugadors locals, els quals no varen poder ni saber superar aquest gran contratemps i a falta de nou minuts per acabar es partit varen veure com el Xilvar decantava definitivament es partit cap a n´el seu costat.