Crónica Benjamines F-7 Pueblos (Gr. A): Alaro 4 – 6 Constancia

El Alaro pierde ante el Constancia
El Alaro pierde ante el Constancia

Alineaciones:

Alaro: Sergi Garcia, Daniel Gomez De La Camara, Javier Paniza, Sion Simonet, Joan Adrover, Biel Gelabert y Pau Oliver.

També varen jugar: Fullana, Mascaróp, Sion, Victor, i Gerard.

Constancia: Pau Truyol, Miguel Payeras, Luis Catala, Sergi Batle, Joan Florit, Josep Miquel y Macia Alorda.

També varen jugar: Nadal, David i Bruno.

Goles: 0-1 Luis Catala (min 8), 0-2 Sergi Batle (min 19), 1-2 Marc Alamillo (min 23), 1-3 Sergi Batle (min 24), 1-4 Bruno Mauricio (min 30), 2-4 Javier Paniza (min 31), 2-5 Luis Catala (min 32), 3-5 Marc Alamillo (min 37), 3-6 Sergi Batle (min 42) y 4-6 Daniel Gomez De La Camara (min 47)

Árbitro: Julián Víctor López Coll.

Comentario:

A pesar de sa derrota de s´equip local, hem de destacar que es partit que varen poder veure a nes camp Municipal d´Alaró, va esser molt entretingut per part dels dos equips, que en tot moment varen demostrar que el seu objectiu principal abans que endur-sen sa victòria era jugar a futbol, pasant-se sa pilota entre ells i trençant jugada darrera jugada fins arribar a ses inmediacions de s´àrea rival.

Només podem destacar una altre vegada, sobretot lo demés, que els dos equips varen demostrar que els seus entrenadors respectius volen primer de tot que es jugadors aprenguin a jugar amb equip i si a més poden endur-sen es tres punts millor, però sempre primant damunt la resta de tot que els nins aprenguin a jugar. Per tant enhorabona a nels dos entrenadors i que seguesquin així.

Andreu Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.