Presentació dels equips del Pla de na Tesa de la temporada 2010-2011

Veteranos del club

El passat divendres, 22 d’Octubre, tingué lloc a les instal·lacions municipals de Ca’n Gaspar l’acte de presentació dels equips del club. Contàrem amb la presència del regidor d’esports de l’ajuntament de Marratxí, D. Juan Femenías, acompanyat d’altres regidors, així com la del president de la Federació Balear de Futbol , D. Miquel Bestard.

L’acte començà amb l’actuació d’un grup de dansa oriental Donulay i la presentació del grup d’animadores format per al·lotes del Pla. Seguidament anaren desfilant els quinze equips del club.

Després s’homenatjà a aquells jugadors que als anys 50 ja jugaven a aquesta Terra del Fang.

Tingué després la paraula D. Mateu Femenías, president de la nova directiva del Pla de na Tesa des de fa dos mesos, i en la qual s’inclouen antics directius amb noves incorporacions. A continuació tingueren la paraula d. Juan Femenías, regidor d’esports de l’ajuntament de Marratxí, i D. Miquel Bestard, president de la Federació Balear de Futbol de les Illes i es tancà l’acte amb una altra actuació del grup Donulay i les animadores que engrescaren a tots els jugadors i públic per acabar l’acte.

Desitgem que aquesta temporada els nins gaudeixin d’entrenar i jugar en aquest, el nostre club.

Pla de Na Tesa

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.