Els vestuaris del Camp de Futbol de Santanyí compten amb aigua calenta mitjançant energia solar tèrmica

Els vestuaris del Camp de Futbol de Santanyí compten amb aigua calenta mitjançant energia solar tèrmica

Els vestuaris del Camp municipal de Futbol de Santanyí compten amb aigua calenta mitjançant energia solar tèrmica. El projecte contempla la instal·lació de dos pannells composts de quatre plaques solars cada un.

L’execució del projecte ha anat a càrrec de l’empresa Mallorca Renovables SL amb un pressupost de 51.000 euros i ha estat subvencionat per el Fons Estatal per a l’ocupació i sostenibilitat local. La duració de les obres ha estat de tres mesos.

El primer tinent de batle, Llorenç Galmés, ha manifestat que “aquesta obra és molt important perquè contribuïm a l’estalvi energètic utilitzant energies netes que no perjudiquen el medi ambient”. Al mateix temps, l’edil Galmés assegura que: “l’estalvi també és econòmic perquè les factures de la corrent elèctrica baixaran considerablement amb la instal·lació de les plaques solars. D’aquesta manera, hi guanyam tots”.

Fa uns dies, el primer tinent de batle Galmés, acompanyat pel regidor d’Esports i Medi Ambient, Miquel Contestí i l’assessor d’esports, Lluc Verger, visitaren la nova instal·lació i es mostraren molt satisfets del resultat.

La implicació en projectes d’estalvi energètic utilitzant l’energia solar és una actuació que s’està implantant gairebé a tot el municipi, aprofitant els canvis d’enllumenat públic, o amb les noves instal·lacions elèctriques.

Ajuntament Santanyi

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.