Crónica Juv. DH: Espanyol 2-0 San Francisco

El Espanyol suma tres puntos ante el San Francisco

Alineaciones:

Espanyol: Edgar, Bonilla (Rius, min.73), Arroyo, Clerc, Blanchart, Pau, Albert, Gil (Paul, min.82), Gabi, Pirulo (Orellana, min.64) i Eric (Gerard, min.82).

San Francisco: Dustin, Cano (Xisco, min.28), Campins, Álvaro, Vernón, Alberto, Ortega, Roberto (Iñaki, min.84), Bernat (Noño, min.73), Chesco i Sebas (Miquel, min.66).

Gols: 1-0, Eric (min.21); 2-0, Miravent (min.27).

Comentari:

El Juvenil A s’ha imposat amb comoditat al CD San Francisco per 2-0 i continua liderant la classificació en solitari. El conjunt de Martín Posse ha demostrat una superioritat inqüestionable des del primer a l’últim minut del matx i, d’haver estat una mica més encertat davant de porta, hagués pogut aconseguir un resultat més contundent.

Els espanyolistes han sortit decidits a sentenciar el partit i evitar sorpreses. L’Espanyol ha realitzat una gran primera part, amb moltes arribades a gol. Els blanc-i-blaus tenien les idees molt clares i amb un gran joc d’equip han desbordat la defensa rival tant per la dreta com per l’esquerra.

En una de les seves múltiples arribades, Eric ha aprofitat una acció conjunta per inaugurar el marcador. Amb el gol a favor, els de Martín Posse no s’han relaxat i han anat a per la sentència. Només sis minuts més tard, Miravent ha anotat el segon gol, deixant el partit resolt abans de la mitja hora. Amb el 2-0 al marcador, els espanyolistes han continuat imprimint un ritme molt alt, de molt toc i que ha estat difícil de contrarestar pel rival.

A la segona part, amb el partit encarrilat, els blanc-i-blaus han baixat una mica el fort ritme que havien demostrat als primers 45 minuts, encara que en cap moment no han vist perillar el resultat. Malgrat haver baixat la intensitat, l’Espanyol ha continuat controlant el ritme del partit i ha disposat d’un parell d’oportunitats per augmentar la diferència.

RCDespanyol.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.