Entrevista a Silvestre, jugador de l’equip de 3ª Divisió del C.E.Santanyí , pel seu debut.

Silvestre y Joan Viudès

El dissabte 2 d’octubre debutava a tercera divisió, el jugador del Santanyí Silvestre, al camp de Na Capellera, quan al minut 75 entrà en substitució del seu company Garí, en el partit que enfrontava al Santanyí amb el Manacor.

Silver, com se l’anomena des que tornàs a la casa que el va veure néixer com a futbolista, va tenir uns minuts per Futbol Balear després de l’entrenament d’aquest dimarts.

Nascut el 28 de novembre de 1991, es va formar a les categories inferiors del CE Santanyí, i va ser fitxat pel Sant Francesc infantil per disputar la Copa President, club on va estar fins al primer any de juvenil.

Va jugar el seu segon any de juvenil en el Ferriolenc de Divisió d’honor, passant el seu últim any en aquesta categoria amb el Juvenil Nacional del Espanya de Llucmajor.

FB: com va ser la teva fitxatge amb el Santanyí?

Silver: Bé, després d’acabar l’últim any de juvenil a l’Espanya, com que la temporada acabava abans que els juvenils de preferent, vaig jugar els últims partits que quedaven amb els juvenils del Santanyí, i aquest estiu, Juan Serra me va cridar per dir-me que si volia, podia fitxar per l’equip de tercera. La veritat és que no vaig haver de pensar-hi, ja que aquest era el meu objectiu, jugar a tercera divisió al Santanyí.

Silvestre con la camiseta del Santanyi

FB ¿quina és la posició el la que et trobes més a gust dins del camp?

Silver: Mitja punta, sempre atacant cap endavant, m’agrada tocar la pilota i marcar, però també m’agrada donar bones pilotes als meus companys.

FB: què penses de la plantilla d’aquest any?

Silver: És un bon grup, hi ha molt bons jugadors i això fa que sigui una plantilla molt competitiva.

FB: Quins són els vostres objectius aquesta temporada?

Silver: Sens dubte jugar la lligueta d’ascens, tenim equip per a això, encara que a causa de les baixes que hem tingut durant aquest inici de temporada, per lesionats o gent que s’ha anat, les coses no han sortit com esperàvem, però segur que tot s’anirà arreglant.

FB: què tal te dus amb els teus companys?

Silver: Doncs molt bé, la veritat és que des del principi m’han tractat com a un més, i me duc molt bé amb tots ells.

FB: Parla’ns una mica del míster Damià Barceló:

Silver: Sap molt bé el que vol, i personalment estic molt content de treballar a les seves ordres, penso que és un gran entrenador i que puc aprendre moltíssim d’ell.

Silvestre con el equipo, agachado primero por la izquierda

FB: quin és el millor record que guardes de la que ha estat la teva vida futbolistica fins ara?

Silver: Sens dubte una semifinal del Campionat Mallorca juvenil, jugant amb el Sant Francesc davant La Salle, anàvem empatant 1 – 1, i vaig marcar el gol de la victòria a falta de molt poc temps per al final, recordo molt bé aquest dia.

Després d’aquesta xerrada amb el jove futbolista, ens acomiadem d’ell, no sense abans desitjar tota la sort del món i que triomfi com es mereix al club que ha portat sempre al cor.

Joan Viudès per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.