El Montaura presenta sus plantillas

Mucho publico en la presentacion del Montaura

El CE Montaura va dur a terme la presentació de tots els equips del Club, incloent el futur del Montaura: l’escoleta. A l’acte varem veure desfilar a tots els jugadors i cos tècnic, des de l’escoleta, passant pels prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, acabant amb l’equip amater.

Després, es van fer fotos de les diferents plantilles, per acabar amb una composta per tots els components del Club. L’acte va contar amb la presencia del Sr. Batle de Mancor D. Bernardi Coll.

La festa va acabar amb un petit refresc per a tots els jugadors i el públic assistent. I ja només ens queda desitjar que aquesta temporada 2010/11 sigui una gran temporada per tots els equips del C.E. Montaura.

Amunt Montaura


Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.