Amistoso Prebenjamín: Consell 3-6 Sollerense

El Sollerense se impone al Consell

Nou partit de pre-temporada disputat el dimecres a Consell, enfront l’equip local.

Fins ara, de tots els partits disputats, el millor que ha fet l’equip de Sóller. Molt ben col.locats demunt el terreny de joc, lluitant molt i no donant cap pilota per perduda. Es nins ens han sorpres jugant per primer cop tot el partit en equip, passant-se constantment la pilota l’un a l’altre i creant moltissim de perill en tot moment.

A més no s’han vengut abaix quan han encaixat el primer gol, tot d’una de començar el partit i que posava a l’equip local per devant al marcador.

Aviat ha arribat l’empat obra de Aleix que ha rebut una passada en profunditat de Tristan. Després era Carlos qui posava l’1 a 2 despres d’una entrada per banda dreta de Tristan, que arribava fins a la linea de fons i centrava perque el petit devanter solleric ben desmarcat fes el gol a plaer.

L’equip ha seguit jugant molt be tot el partit amb una defensa molt expeditiva que ha fet un partidas. Una mitja que entrava molt bé per les bandes creant moltissim de perill i uns devanters molt inspirats.

Per enmarcar el segon gol de Carlos, despres de regatejar un contrari s’ha plantat sol devant el porter i l’hi ha fet una «baselina» que s’ha guanyat a més del gol més maco de la tarda els aplaudiments de tots els espectadors.

Equip del Sollerense: Izan de porter, a la defensa per la dreta Yuzun, per l’esquerra Lluc A., i de central Valentin. A la mitja, Marc a l ‘esquerra, Tristan a centre i Aleix a la dreta. De devanter Urik.

També han jugat Carlos (devanter), Andreu (lateral), Lluc M. (devanter) i Sergio (mitg dret).

Gols: 2 de Tristán, 2 de Carlos, 1 d’Aleix i 1 de Marc.

JJ para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.