Crónica Liga Nacional Juvenil: SP. Ciutat de Palma 1 – 1 CE Ferreries

El Sporting empata con el Ferreries

Alineaciones

SP. Ciutat de Palma: Adrian Perez Cristia, Victor M Hermoso Gelabert, Guillermo Petricorena, Cristian Fortis Muñoz, Xavier Batle Morey, Vicente Garcia Baca, Joel Cendros De Groote, Francisco Cardona Gelabert, Javier Ramon Pallin, Juan A Sampedro Garcia y Sebastian Frau Arnal.

Sustituciones: Daniel Lozano Rodriguez por Javier Ramon Pallin (min.46), Juan I Aranda Mayol por Xavier Batle Morey (min.72), Jonatan Besan Nicholas por Victor M Hermoso Gelabert (min.75) y Ramon Alba Astorga por Adrian Perez Cristia (min.83)

CE Ferreries: David Marti Pascual, Josep Antoni Janer Olives, Sergio Riudavets Molina, Francesc Bosch Florit, Ruben Mascaro Palliser, Miguel Caballo Triay, Tomeu Alles Truyol, Martin Pasantes Campaña, Jaime Clavijo Fedelich, Alvaro Goñalons Moruno y Jonathan Martinez Aviles.

Sustituciones: Ruben Ametller Carreras por Miguel Caballo Triay (min.70), Daniel Perez Peñalver por Martin Pasantes Campaña (min.75), Pau Sintes Febrer por Francesc Bosch Florit (min.79) y Pedro Alles Gonzalez por Jaime Clavijo Fedelich (min.87)

Goles: 0-1 Jonathan Martinez Aviles (min 45) y 1-1 Daniel Lozano Rodriguez (min 90)

Árbitro: Raúl Martín García. asistido por José Miguel Hinarejos Burgel y Isaac Gutiérrez Rodríguez. Buena actuación.

Tarjetas: Victor M Hermoso Gelabert (amarilla, min 43) y Jonatan Besan Nicholas (amarilla, min 57) para el SP. Ciutat de Palma. Jaime Clavijo Fedelich (amarilla, min 22), Martin Pasantes Campaña (amarilla, min 68), Tomeu Alles Truyol (amarilla, min 89), Pedro Alles Gonzalez (amarilla, min 89) y Martin Pasantes Campaña (amarilla, min 90) para el CE Ferreries.

Comentario:

Bon partit el que han fet els juvenils a Palma, tot i sortir amb mal gust de que teniem es partit guanyat, ja que ens han empatat en es darrer minut, un partit que teniem controlat, ja que ens hem avançat amb un gol d’en Jhonatan, i hem tingut ocasions per haver resolt es partit, pero avui no hem tingut la sort de cara.

Lo que si volem resaltar es que els jugadors han agafat una bona linea de joc i resultats, i ja duim 4 partits seguits puntuant i ens colocam amb 8 punts, que faran que continuem ben classificats.

Una vegada mes hem de resaltat, sa gran despesa fisica dels jugadors d’en Juan Romero que durant tot es partit, no aturen de lluitar i correr cada pilota, cosa que fa que sigui molt dificil, que ens marquin, si els jugadors continuen amb aquesta actitud esteim convençuts que ens salvarem.

Ferre para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.