Castro serà dubte fins el darrer instant per jugar a San Mamés

El Mallorca ha volat aquest migdia cap a Bilbao, sense temps per assaborir la primera victòria de la temporada, i ho fa amb un dubte important: el Chori Castro s’ha lesionat avui dematí a l’entrenament a porta tancada.

Mentre l’equip es preparava per anar amb bus a l’aeroport, l’uruguaià ha anat a l’hospital a fer-se unes proves mèdiques. El Chori ha arribat ben just de temps per agafar l’avió i està pendent de com evoluciona el cop. Serà dubte fins demà abans del partit.

Castro és dubte, i també ho és Joao Victor. El brasiler ha entrat per primera vegada a la llista de 19 convocats però està pendent de rebre el transfer provisional que li ha d’atorgar la FIFA. El Mallorca l’espera avui però no descarta que arribi demà. Si és així, el migcampista podria debutar a la lliga.

Les altres novetats respecte el partit contra Osasuna són dos homes molt importants: Dudu Aouate i el capità Nunes… Ayoze i Corrales continuen lesionats i, per tant, Kevin tornarà a ser titular al lateral esquerre després del gran partit de dissabte.

Els periodistes que hi havia a Son Bibiloni avui dematí esperaven la compareixença de Michael Laudrup després de l’entrenament per analitzar, com sempre, el partit de demà a San Mamés. Idò bé, aquesta vegada el tècnic danès ha decidit no parlar. I sembla que aquesta podria ser la dinàmica durant tota la temporada. Laudrup ha fet saber que només té la intenció de parlar un pic per setmana, concretament, els divendres.

Amb motiu de l’Athletic de Bilbao – Mallorca, demà hi haurà edició especial de Joc i Gols a IB3. A partir de les dotze i mitja del vespre vos oferirem un ampli resum del partit a més de la veu dels protagonistes i tots els detalls del que passi a San Mamés. Ja ho sabeu. La cita amb Joc i Gols és demà a les dotze i mitja del vespre.

IB3noticies.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.