Crónica Preferente: Soller 1-1 La Unión

La Unión empata en Soller

Alineaciones:

Soller: Castiñeiras, Hayoun, Sampol(Moragues), Pomar(Valls), Valcaneras, Quiros, Sanchez(Vidal), Bernat, Ponce, Bauza(Mayol) y Oliver.

La Unión: De Cos, Quesada, Sanchez, Salas, Cazorla, Bruno, Balaguer, Rigo(Ferrer), Ferragut(Bonnin), Valero(Ramis) y Crespi(Chanla).

Goles: 0-1 min.78 Valero, 1-1 min.89 Moragues.

Colegiado: David Pons ayudado por Benavent y Rico.

Tarjetas: Amarillas a Bernat, Martin, Valcaneras, Castiñeiras, Ayoun, Ponce, Sanchez y Roja a Betnat por el Soller y a Rigo, Valero, Balaguer y De Cos por el La Unión.

Comentario:

Partit molt dolent del Sóller avui al Camp de’n Maiol. Els primers quinze minuts més o menys ha tengut el control del partit i pareixia que es veuria un bon joc local. Però La Unión aviat ha pasat a dominar el centre del camp i a tenir totes les ocasions de gol, esborrant del rectangle de joc al conjunt local.

S’ha repetit el mateix que hem vist a tots els partits del Sóller fins ara. Un equip que no ha assimilat el sistema de joc que vol imposar el seu entrenador, un equip descolocat, desorganitzat i que es veu desbordat durant quasi tot el partit per l’equip adversari. Però també un equip amb molta sort, amb un porter que atura molt i amb uns devanter que gaudeixen de poques ocasions però, que al contrari que els seus adversaris, les materialitzen.

Avui La Unión, a estat un adversari que una vegada més ha estat superior, ha tengut les millors ocasions, ha fallat un penal, i ha perdonat contra 10. Al final del partit el Soller en una de les poques oportunitat que ha tengut ha empatat el partit.

Molt de públic a les grades que ha fuit decebut per el pobre joc solleric i per les males sensacions que transmet aquest equip.

Desde Soller para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.