Crónica Preferente: Soller 2-0 S´Horta

Los capitanes con el trio arbitral
Alineacions:

Sóller: Mario, Lluis, Esteva , Marc, Jaume, Sampol, Valca, Miquel, Alex, Marcos i Bussi.

També han jugat: Moragues, Pepllu, Rube i Ravi.

S’Horta: Biel, Manu, Sergi, Lay, Alexis, Cristian, Rafa, Nacho, Martinez, Pablo i Joan Marc.

També han jugat: Ricki, Hector, Pere i José.

Àrbitre: Olmos Hervas assistit a les bandes per Moll Alabarces i Hernández López.

Targetes: groges per Moragues, Sampol i Jaume per el Sóller. Per l’equip visitant les han vistes Sergi i Rafa. En el minut 80 el jugador del s’Horta Martinez, hauria d’haver vist la tarjeta vermella directe per agradir d’un cop de colce a Ravi, però aquesta acció no ha pogut ser vista per l’equip arbitral.

Gols: Minut 60. 1-0, Alex. Minut 78. 2-0, Bussi.

Comentari:

Molta de gent per presenciar el primer partit del Sóller a casa. Ambient festiu.

El Sóller sortia a jugar aquest partit amb cinc baixes en respecta a l’onze titular que va jugar la passada jornada enfront el Son Ferrer, aquestes baixes, el nervis del primer partit a casa amb el nou camp, i la festa pre-partit per inaugurar les obres de remodelació del camp solleric, no han ajudat a l’equip local a sortir a jugar tranquil el partit d’avui. Tot aixó junt ha fet que el S’Horta fes un millor joc i es fes l’amo del centre del camp, dominant a la primera part a l’equip local, molt imprecis.

Les ocacions en aquesta primera part, inclós un xut al travesser han estat per l’equip del s’Horta.

La segona meitat ha canviat un poc ja que, maldament el diomini i les ocasions més clares han seguit caiguent de cap el bandol visitant, fent un travesser més i un pal, l’equip del Sóller ja no era tant imprecis i començava a jugar millor, sortint molt bé a la contra.

Fruit de dues contres molt ben duites el Sóller ha aconseguit materialitzar els dos gols que al final l’hi han donat la victòria.

El resultat no reflecteix el joc vist per els dos equips, però no cal considerar-l’ho injust, ja que en aquest joc guanya el qui més gols marca i el Sóller ha arribat poc, però quan l’ha fet ha sabut definir.

Toni Solleric.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.