Atº Baleares: Fernando (0); Tolo Reus (1), Del Castillo (1), Ibok (1), Bigas (1); Checa (1), Lawal (1), Coco (1), Aarón (1); Lucas (1), Martins (1).

Canvis: Peter (1) per Lucas; Lanzarote (1) per Aarón; Ernesto (1) per Martins.

Denia: Iván Vidal (2); Aceitón (2), Pepín (2), Óscar López (2), Primo (2); Pepe (2), Dani González (2), Gervasio (2) Pinto (2); Rafa Belda (2), Koeman (2).

Canvis: Camacho (1) per Rafa Belda; Israel (1) per Pepe; Manolo Bueno (s/c) per Dani González.

Àrbitre: Sr. Sánchez Rico (2), del col.legi català, auxiliat pels senyors Asensio Lahuerta i Huertas Vázquez. Correcte en línies generals, no influí en el resultat.

Targetes: Per el Atº Balears a Aarón Fdez. (m.48), Lawal (m.62), per el Dènia a Pepín (m.29), Primo (m.50), Manolo Bueno (m.92). y Targete vermelle a Coco del Atº Balears (minut 58).

Gols: 0-1(m.3): Óscar López, de cap, a treta de falta. 0-2(m.34): Rafa Belda, en gol “olímpic”. 0-3(m.39): Koeman, a plaer al segón pal. 1-3(m.88): Ernesto pentina suaument al segón pal.

Incidències: Matí de molta calor. Terreny de joc en bones condicions. Uns 600 espectador presenciaren el partit.

Comentari:

Darrer diumenge d‘agost, jornada 1, Estadi Balear, calor, debut a la categoría, rival de groc i al 35 de la primera part 0-2 al marcador. Els hi sóna?. Efectivament, va ésser el debut contra el Villarreal B a la categoría ara fa dos anys…Però avui era el Dènia, molt menys equip que el “mini-submarí”, però igualment superior en efectivitat, frescura i idées que els locals.

El futbol és tensió,…però fins un cert punt. També és un joc colectiu per gaudir-ne, i fer gaudir el respectable. I avui els nervis del debut i la manca de rodatge han convertit la possibilitat de tornar a somiar en tornar a un malson. En definitiva, una jugueta en mans d’un rival gens extraordinari, encara què pràctic, en la primera meitat. Amb tot, marcador excessiu al descans, perquè si bé els visitant s’avançaven al minut 3, només quatre minuts després els locals podien haver empatat en rematada de Lucas, però una ma extraordinària del porter visitant desfeia l’acció. La jugada clau del partit arribà al 34. Córner a favor dels locals què acaba amb rematada de n’Ibok a les mans de Vidal. Contraatac que agafa els locals descol.locats i Fernando surt a tapar l’esfèrica que es perdia per línea de fons..però la pilota finalment no surt i l’excés de confiança del porter fa que Rafa Belda, sobre la mateixa línea de fons, llançi a porteria fent el 0-2. A partir d’aquí els locals varen amollar el partit, fruit de la qual cosa arribà el tercer en contracop de quatre jugadors contra dos defenses, marcant a plaer tot sol al segon pal en Koeman. I així s’arribà al descans.

La segona part va ésser de tràmit, i més després de l’expulsió de Coco, què deixà els locals amb deu i molt temps per endavant. Només al final, l’entrada de n’Ernesto, amb el seu coratge característic, va entonar una mica els locals, però ja era massa tard.

La nota positiva és que sembla que l’equip té bastant recorregut per millorar. Esperem que no hi hagi nervis i a poc a poc s’entonin.