Crónica 3ª Div: Campos 0-4 Llosetense

El trio arbitral con los capitanes del encuentro
El trio arbitral con los capitanes del encuentro

Alineacions:

CE Campos: Rubén, Álex, Juanpi, Gaspar, David Mateu, Toni Vidal, Oli, Toni Nadal, Toni Roig, Jaume Vidal i Suau. Canvis: en el descans, Menut per Toni Roig; minut 49, Cifre per Toni Nadal;minut 70, Jordi per Álex.

CD Llosetense: Mingo, Fede, Batle, Andreu, Salinas, Ramiro, Cesar Collado, Xavi Cladera, Fernández, Manel Sala i Ismael. Canvis: minut 66, Juanmi per Xavi Cladera; minut 90, Jose Luis per Manel Sala

Gols: minut 4, 0-1, Javi Fernández; minut, 14, 0-2, Xavi Cladera; minut 46,0-3, Manel Sala i minut 89, 0-4, Manel Sala.

Colegiat: Antonio Gordillo.

Targetes grogues: minut 43, groga a Batle (CD Llosetense); minut 80, groga a Ramiro (CD Llosetense) i minut 82, groga a Cifre (CE Campos)

Comentari:

Primer partit de la temporada en el Municipal d’Esports de Campos, on el Llosetense ha demostrat la seva condició de favorit des dels primers moments, on tot se li ha posat de cara amb el primer gol en el minut 3.

Destacar el segon gol marcar per en Xavi Cladera, des d’un metre darrera la línia que delimita el mig camp, se’ns dubte, un dels millors gols de la temporada. I després, els altres dos gols marcats per un devanter centre autèntic com és en Manel Sala. El CE Campos ho ha intentat, i de fet, ha tengut ocasions, amb un pal d’en Menut a la segona part, i d’altres a pilota aturada, però no ha pogut estrenar el casiller.

Esperem que les coses vagin millor a la propera jornada on l’equip es desplaça a Manacor.

BS para Fútbol Balear

Fotos Pepsila para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.