La Federació de Fútbol dona ordinadors als clubs

ordenadores1 [800x600]
Los Presidentes recogen sus equipos

Aquest dijous, a la seu de la FFIB, s’han entregat els primers als clubs  de Tercera i Preferent.

Els presidents de Tercera i Preferent han rebut de la FFIB els ordinadors portàtils que serviran per fer les actes arbitrals directament des del camp de futbol. El President Miquel Bestard els ha entregat personalment i ha recordat als representants dels clubs que la informatització de la Federació els permet fer totes les gestions administratives a través de Internet. La FFIB va decidir que la temporada vinent tota les gestions de competicions, incluida la redacció de les actes arbitrals, se faci a través de la Intranet de l’entitat. Tots els clubs hauran de disposar de connexió a Internet i ordinador dins els vestidors arbitrals. Els que no en tenguin, rebran un aparell amb connexió de banda ampla.

La FFIB ha enviat una circular a tots els clubs en la qual explica aquesta millora informàtica, que està en la línia de modernització que, des de fa anys, s’ha promogut des de la Junta Directiva.

Durant la temporada 2009-2010 els clubs han pogut fer diverses gestions federativas (tramitació de fitxes, altes i baixes, circulars, comunicacions entre clubs i federació, etc.) a través de la Intranet de la FFIB, sense haver-se de desplaçar a Palma. Ara se fa una passa endavant i s’exten la informatització al col·lectiu arbitral. Les actes se redactaran digitalment i els clubs podran disposar d’elles de forma immediata a través dels seus terminals.

Per això se facilitaran ordinadors als clubs i se faran cursets informatius per explicar el funcionament dels programes.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.