Penya Barcelonista «Els Tamarells» subcampions a Campos

Penya Barcelonista "Els Tamarells", subcampeón del Torneig Mare de Deu a Campos
Penya Barcelonista "Els Tamarells", subcampeón del Torneig Mare de Deu a Campos
Amb motiu de les Festes Mare de Deu d´Agost, l´àrea campanera de la nostra penya va disputar la tercera edició del torneig interpenyes, aquesta vegada en format triangular, juntament amb la Penya Madridista de Campos i la Penya Mallorquinista de Campos.

En el primer partit els barcelonistes varen caure derrotats per 1-0 davant els madridistes, mentre en el segon encontre la P.B. Els Tamarells derrotava a la penya mallorquinista per 2-0 amb gols de Toni Riera i Miquel Vila, mentre en el darrer encontre els blancs derrotaven als mallorquinistes per 3-0.

D´aquesta forma la P.B. Els Tamarells va obtenir el segon lloc del triangular, alineant-se: Tomeu Burguesa, Diego Amor, Toni Riera, Toni López, Pere Cayuela, Toni Barceló, Joan Mas, Tomeu Lladonet, Miquel Roig, Joan Garí, Miquel Vila i Tomeu Obrador.

La pròxima cita esportiva de la penya serà el dilluns dia 23 a Felanitx amb la III Diada Interpenyes Sant Agustí que tindrà lloc en el camp Es Torrentó, juntament amb les penyes del R. Mallorca, Ath. Bilbao, At. Madrid i R. Madrid. Tots els socis interessats en jugar en la diada poden enviar les seves dades a pbelstamarells@gmail.com

La Penya Barcelonista Els Tamarells el proper dia 25 serà present a Barcelona en el Congrés de Penyes Barcelonistes i en el Trofeo Joan Gamper que disputaran el F.C.Barcelona i el A.C. Milan.

La Junta Directiva

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.