La «GRADA JOVE» Se estrena antes del Ciutat de Palma

Angy de "Física y Química" de A 3 TV junto a Jaume Colombàs
Angy de "Física y Química" de A 3 TV junto a Jaume Colombàs

La «Grada Jove mallorquinista» se estrena este sábado con el Ciutat de Palma. Ya está todo a punto para que comience la fiesta, que será mucho antes del arranque del RCD Mallorca-At.Madrid, con una fiesta de Dj´s en el polideportivo de Son Moix.

Será a las 17:00h. Esta mañana la popular Angy de Física y Química de Antena 3 TV se ha fotografiado con la camiseta de Grada Jove ( www.facebook.com/grada-jovemallorca ). Otras caras conocidas como la modelo Mireia Canalda quieren sumarse a la fiesta mañana.

Entre los Dj´s que participan se encuentran Miki Dj (Abraxas), Nacho Mut (Luna-La Demence), y el popular Gaspar Sampol de los 40 principales que ha prometido que intentará participar en la fiesta.

La Grada Jove ya tiene su dominio www.gradajove.net. Cientos de jóvenes mallorquinistas ya han interesado a través de Facebook por el estreno de la Grada Jove mallorquinista. Comienza una nueva era, también para los jóvenes mallorquinitas, fiesta y fútbol. Anímate.

Éste es el mensaje a través de Facebook:

«Durant el partit hem propossat que tots els membre de Grada Jove retallin un diari per fer confetti i ho tirin quan surtins els jugadors a les 20.00h, així mateix repartirem 3.000 flyers amb les lletres de les principals cançons de Supporters Mallorca per que ningú tengui excusa per no cantar, així com introduirem una «xaranga» per animar a tota la Grada Jove. Demanam que tots els joves s’uneixin a noltros a estar drets cantant, animant i recolzant el RCDM els 90 minuts.

I per acabar, després del partit. Si el Mallorqueta guanya el Trofeu Ciutat de Palma totes aquelles persones majors de 18 anys que presentin el seu carnet de soci, la samarreta del club o l’entrada del partit tendràn l’entrada lliure a la discoteca del Passeig Marítim de Palma «El Que Faltaba» fins la 1.30h. per celebrar el primer possible trofeu de la temporada 2010-2011

Els joves ja som aquí!!»

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.