Grada Jove se estrena este sábado con una fiesta antes del Ciutat de Palma

La Grada Jove s'estrena de festa!!
La Grada Jove s'estrena de festa!!

La Grada Jove comienza sus actividades de animación en torno al RCD Mallorca y ya está manos a la obra para crear ambiente antes de los partidos. Este sábado gran estreno de la Grada Jove con motivo de la puesta de largo de los equipos del Club. GJ invita a todos a un rato fiesta y música antes del Ciutat de Palma, con una fiesta de Dj´s que tendrá lugar junto al polideportivo de Son Moix, muy cerca del Estadio.

La fiesta es a las 17:00h y durará aproximadamente una hora para desde allí desplazarse al Estadio para el comienzo de los actos del XXXV Ciutat de Palma.Ésta es la noticia que se ha colgado en el Facebook de Grada Jove ( www.facebook.com/grada-jovemallorca ):

» La Grada Jove s’estrena de festa!!

Grada Jove comença a rodar, i per tal de fer-ho comença a organitzar diferents actes i esdeveniments abans, durant i després del partit!!

Per començar, a les 17.00h organitzarem juntament amb Estrella Damm y TST Events una festa devora la piscina municipal de Son Moix amb diferents disc-jockeys. Entre d’altres Miki Dj (Abraxas) i Nacho Mut (Luna – La Demence). La festa durarà fins les 18.30h, on farem una marxa mallorquinista fins al camp de futbol per veure la presentació del club.

Durant el partit hem propossat que tots els membre de Grada Jove retallin un diari per fer confetti i ho tirin quan surtins els jugadors a les 20.00h, així mateix repartirem 3.000 flyers amb les lletres de les principals cançons de Supporters Mallorca per que ningú tengui excusa per no cantar, així com introduirem una «xaranga» per animar a tota la Grada Jove. Demanam que tots els joves s’uneixin a noltros a estar drets cantant, animant i recolzant el RCDM els 90 minuts.

I per acabar, després del partit. Si el Mallorqueta guanya el Trofeu Ciutat de Palma totes aquelles persones majors de 18 anys que presentin el seu carnet de soci, la samarreta del club o l’entrada del partit tendràn l’entrada lliure a la discoteca del Passeig Marítim de Palma «El Que Faltaba» fins la 1.30h. per celebrar el primer possible trofeu de la temporada 2010-2011

Els joves ja som aquí!!

Visca el Mallorca»

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.