Amistoso: Felanitx 1-1 RCD Mallorca «B»

El trio arbitral del encuentro con los capitanes
El trio arbitral del encuentro con los capitanes

Partit amistós, jugat a nes Torrentó de Felanitx, entre el C.E. Felanitx, recent ascendit a Tercera Divisió i el R.C.D. Mallorca B, equip de la segona divisió B del fútbol español. El Mallorca va sortir de inici molt agresiu i cercant la porteria defensa per Pep Marti, i ben aviat va tenir la seva ocasió, però el jove porter local desbaratava el mà a mà davant el davanter mallorquinista. El domini aclararador continuava i en el minut 8, s´avançava el conjunt de Jaume Bauça davant la desesperació del conjunt local.

Després del gol el Felanitx estirar un poquet més les seves línees, però novament era el Mallorca B que disposava de la millor ocasió, treta de corner i el remat del jugador mallorquinista sen va al travesser. El Mallorca B durant la primera mitja hora de partit estava sent molt superior, el Felanitx ho provava però les seves arribades morien a la darrera passada, però en una d´elles cau Cristopher Gonzalez dins l´àrea i l’àrbitre del partit assenyala penal, que Pedro Amer transforma amb el 1-1.

A partir d´aquí el Felanitx el partit es va enivellar molt més, no hi va haver ocasions de gol clares en tota la resta del partit, tot i que la posesió de la pilota sempre va ser més mallorquinista que felanitxera, el Felanitx estava molt ordenat, amb les línees molt juntes i provocava que tots els intents del Mallorca B de perforar la porteria local acabassin sense éxit. Al final taules, bona imatge del conjunt del Felanitx, que comença a il.lusionar de cara a l´inici de lliga.

Desde Es Torrentó per Fútbol Balear

Fotos O. Riera


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.