Final de curs Escoleta Municipal de Lloseta

Final de curs para la Escoleta Municipal de Lloseta
Final de curs para la Escoleta Municipal de Lloseta

El passat dia 11 de Juny l’escoleta va celebrar el seu fi de curs amb un partit on els pares i familiars dels nins varen poder gaudir de la seva millorança futbolistica després dels mesos d’aprenentatge sota la direcció del mestre Sebastià Crespi «Tianet» i els seus ajudants Vladimir i Bernat.

Durant aquest curs en Tià i els seus ajudants han gaudit molt de poder estar amb aquest grup de nins els quals han posat moltes ganes per aprendre i poder entrar així al mon del futbol el més preparats possible.

per acabar la festa es feren entrega d’uns banderins conmemoratius, acte seguit celebraren un berenar.

Aquests nins son el futur del notre futbol pel que es mereixen tot el nostre suport.

Mestre: Sebastià Crespí

Ajudants: Bernat i Vladimir

Alumnes: Andreu,Bernat,J.Arnau,Nando,Xavi,Joan,Marc,T.Sampol,Xisco,Alexander,Joaquim,Pere Miquel,Pep Coll,Xim,Toni Ripoll,Miquel Angel,M.A.Moreno,Andreu,Ramon,Mª.Victoria,Pedro,M.A.Moya,T.Pieras,M.Ferrer,Heysel,Raul i Reynes.

MBR para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.