52 socis de la Penya Barcelonista els Tamarells anaren a votar en el Camp Nou

Los miembros de la Penya el Tamarells en el Nou Camp
Los miembros de la Penya el Tamarells en el Nou Camp

Malgrat la matinada, ja que ens varem aixecar a les quatre de la matinada, una nombrosa expedició de la penya barcelonista Els Tamarells composta per 52 socis, que també ho son de del F.C. Barcelona, viatjaren en avió el passat diumenge a Barcelona per tal de participar en les eleccions a la presidencia del F.C. Barcelona. La jornada fou molt intensa ja que els socis, a banda de exercir el dret democràtic, pogueren gaudir de totes les activitats que es realitzaren en el Camp Nou, així com conversar i fotografiar-se amb diferents personalitats com els ex-jugadors Antoni Ramallets, Salvador Sadurní o el «Tarzán» Migueli, o amb tots els candidats Sandro Rosell, Agustí Benedito, Marc Ingla, Jaume Ferrer, i al fins aleshores president Joan Laporta. Al final de la tarda tornaren cap a Mallorca satisfets per haver viscut una jornada de molt barcelonisme. Des de aquestes línies la Penya Barcelonista Els Tamarells vol aprofitar per a felicitar a Sandro Rosell, flamant president del F.C. Barcelona i desitjar-li tots els èxits durant els sis anys de mandat.

La proxima activitat pels socis de la Penya Barcelonista Els Tamarells serà l´assemblea anual que tindrà lloc el proper dimecres dia 30 a les 20 h. en la Casa de Cultura de Felanitx.

S. Oliver para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.