Prebenjamin Sollerense: Fiesta y final de temporada

Todos unidos
Todos unidos

El Sollerense subcampió de lliga.

L’equip prebenjami de la U.E. Sollerense, es jugava ahir a Andratx el subcampionat de lliga al darrer partit de lliga que l’enfrontava al Port d’Andratx. Domés valia la victòria contra els andritxols, ja que la igualtat al grup no donava treva. El partit es presentava, a priori, fácil per els sollerics devant un equip que havia conseguit molt poc punts en el campionat, però els partits es juguen i es guanyen al camp i s’ha de respectar a tothom.

El Sollerense alinea a Pere a la porteria, en defensa Raül, Joan i Sergi. A la mitja, Sami, Carlos i Tomás i a la devantera Miki.

En el transcurs del partit entraren, Padilla a la defensa, Dani a la mitja i Marc i Alex a la devantera.

El partit va ser molt fàcil per el Sollerense i en cap moment va veura perillar el resultat imposant-se per un clar 0 a 8. Els autors dels gols van ser, en Miki i en Sami, ambdos es dues ocasions i marcaren un gols cada un, Marc, Carlos, Tomás i Dani.

L’àrbitre del partit va ser el vetera Fernando Colom, un mestre de l’arbitratge, que sempre te temps per rectificar i ensenyar als nins, i que una vegada més va estar perfecte en la seva labor.

El partit va ser dominat amb tota claretat per l’equip solleric, que va tenir tancat als andritxols en camp propi, practicament durant tot el partit i va realitzar jugades de molt mèrit i infinitat d’ocasions, a més de veura com de manera justa se li anulaven dos gols.

Al final del partit el jugadors del Sollerense van rebre un trofeu conmemoratiu d’aquest segon lloc aconseguit al campionat de lliga, en el seu primer any jugant. En aquell moment l’esclat d’alegria dels nins va ser enorme i el camp es va omple de crits, somriures i cantics que van contagiar al públic assitent. S’ha de dir que inclós la gent d’Andratx, molt esportiva, va aplaudir i animar als Sollerics en la seva particular festa.

Després tots a les dutxes, a seguir botant devall l’aigüa.

La festa i cloenda de temporada va continuar a la nit al Restaurant es Turó de Fornalutx, on pares, mares, familiars, nins i cos tècnic van sopar i van seguir la festa.

En el transcors del sopar, es van fer entrega de trofeus conmemoratius a tots els jugadors de l’equip, que no hi cabien de goig i posteriorment se van entregar uns trofeus al jugador que tots es nins havien votat com el millor company de l’equip, el máxim golejador, a l’autor del gol 100 a la lliga, al jugador que millor a entrenat i al jugador més regular durant tot el campionat.

Aquest equip, en el primer any que hi havia prebenjamins a Sóller i tenguent en conte que es nins era es primer any que jugaven a fútbol ha maravillat a tothom, no domés per els resultats aconseguits, que han fet que s’arribasin a marcar 107 gols, sino també per el bon joc realitzat durant tota la temporada, sempre a l’atac i ben col.locats. Sa progressió ha sorprés a tots, inclós al cos tècnic format per Juanjo, Domingo, Andreu i Yayu, que ha vist com les espectatives es superaven dia a dia.

Una temporada plena de felicitat que es recordara durant molt de temps i tota la vida per uns nins que formaven part d’un equip per primera vegada a les seves vides i que han estat un exemple d’educació, bon comportamnet i companyerisme tota la temporada.

A les fotos podem veura moments del partit, la celebració quan van rebre el trofeu després des partit. A tots els jugadors quan rebien el trofeu recordatori en el transcors dels sopar i als jugadors que van rebre una distinció un poc més especial, com el porter Pere, triat per es nins com el millor company. Miki, autor del gol 100 a la lliga. Sergi, el millor als entrenaments. Tomás Bravo, máxim golejador de l’equip amb 37 gols i per últim el jugador més regular de l’equip, al qual domés li ha faltat jugar de porter enguany i que en totes les demarcacions a jugat bé, el petit Dani Vidal.

Per acabar, agraïr a tots els pares, la paciència i el recolzament que han donat a l’equip tot l’any. Na Juli per organitzar totes ses festes. En Domingo per ser el millor delegat que es pot tenir. A n’Andreu i en Yayu per l’ajuda tot l’any a l’hora d’entrenar als nins. A na Cris per ser la fotografa de l’equip i per els bons videos de motivació que feia abans dels partits, a en Mitus per venir a veuren’s tots els partits tant a Sóller com a fora casa… i a tots.

Agraïr a tots els equips i aficions, que han competit amb noltros, sense cap excepció, per el bon tracte que ens han dispensat sempre quan hem jugat contra ells.

www.udsollerense.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.