El C.Sollerense busca jugadoras para la siguiente temporada

El Sollerense busca jugadoras
El Sollerense busca jugadoras

Una vegada que la temporada futbolística a Sóller ha finalitzat (almenys a nivell competitiu), comença la planificació del curs  futbolístic 2010/11. És el cas del nostro club, la secció de futbol  femení del Círculo Sollerense, que ja ha finalitzat la seva singladura  enguany en la lliga autonòmica.

Aquesta temporada ha sigut molt accidentada. Més de la meitat de la  plantilla ha sofert lesions que han mermat el nostro potencial (alguna  lesió fins i tot ha forçat una retirada definitiva), fins el punt de  passar angúnies per completar una alineació i acabar la competició.

Acabar avantpenúltimes ha estat un mal menor per a un equip amb potencial per acabar molt més amunt a la classificació.

Per això, degut a les lesions i baixes sofertes, el Círculo Sollerense vol fer una crida a jugadores de tota Mallorca, de qualsevol edat i  nivell, per incorporar-se al nostro equip. Necessitam ampliar la nostra plantilla en profunditat i en totes les posicions per no tornar a passar les angúnies d’aquesta temporada.

El nostro equip està obert a tothom. A jugadores de la Part Forana que no tinguin equip al seu poble o comarca d’origen. O jugadores de Palma que no hagin trobat cap club on tinguin garantitzat jugar amb  regularitat. També per a al·lotes que desitgin iniciar-se en el futbol  de competició. Jugadores experimentades que cerquin un equilibri entre competitivitat i diversió. I veteranes amb ganes de compartir la seva experiència. Totes hi sereu benvingudes, sempre que arribeu amb un  mínim de disciplina i compromís.

A més, la pròxima temporada estrenarem noves instal·lacions. Durant  aquest estiu el Camp municipal d’en Maiol renovarà la seva gespa  artificial i construirà grades noves. Afegit a les millores dels  últims mesos (tribuna coberta, noves torres de il·luminació…) el  convertiran en un dels camps més agradables per a la pràctica  esportiva de Mallorca.

El propòsit del Círculo Sollerense és mantenir un projecte esportiu  femení estable, tal com ja s’ha aconseguit en aquest camp amb el  bàsquet solleric. No voldríem ser un equip de tants, que apareix i  desapareix al poc temps. Volem ser molt més, i (potser) arribar a ser  un referent futbolístic en la Part Forana.

Falten dos mesos per començar la lliga, però és millor saber amb  quanta gent podem comptar per poder planificar amb garanties. Qui  estigui interessada en competir o simplement saber més de nosaltres, pot enviar-nos un correu electrònic a: judith_hm@hotmail.com

Gràcies a totes i vos esperam!.

Manel García para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.