Salvador Martín serà el substitut de Cercós a la banqueta del C.F. Sóller

Martín, dimecres al Camp den Maiol.
Martín, dimecres al Camp den Maiol.

Joan Vicens

Salvador Martín Rabassa de 51 anys d’edat és la persona elegida per la junta directiva per fer-se càrrec de la banqueta del C.F. Sóller.

La seva incorporació, confirmada aquesta setmana després d’haver arribat a un acord amb ell, serà provisional fins que acabi el procés electoral que travessa el club.

Martín Rabassa arriba a la vall arrossegant un llarg currículum esportiu i tècnic. Com a jugador va militar a les categories base del F.C. Barcelona, proclamant-se campió d’Espanya en categoria juvenil, i va arribar a jugar a l’equip filial del Barça i a la U.E. Lleida a Segona Divisió.

Entrena des de 1997

Com a tècnic ha entrenat des de l’any 1997 equips com el Júpiter i el Poble Sec, de la Tercera i Preferent catalana, respectivament. També s’ha assegut a la banqueta del Premià a Segona Divisió B com a segon entrenador, i des de l’any 2005 ha treballat a Mallorca al Pla de na Tesa com a preparador de porters, Atlètic Balears cadet i Arenal juvenil.

La temporada passada ja va estar a Sóller. Va col.laborar amb el cos tècnic encapçalat per Fernando Cercós en la preparació dels porters. Però va abandonar el club durant el mes de desembre.

Ara arriba al Camp den Maiol amb molta il.lusió dipositada amb el seu nou càrrec. Segons ha explicat a Veu de Sóller, està encantat de poder dirigir un club “històric dins el futbol balear”. A més, la confiança que la directiva ha dipositat en ell, la possibilitat d’estrenar una nova gespa i dirigir un equip que pot aspirar a l’ascens de categoria són els altres factors que, segons ha relatat, l’han decidit a acceptar l’oferta.

A hores d’ara el club ha començat a tractar les renovacions, per tal de conèixer amb quins jugadors de l’actual planter pot contar. Els primers contactes s’han establert amb els jugadors juvenils que han acabat el cicle.

Sa Veu de Soller

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.