Recepción Borussia Dormund

Recepción Borussia Dormund
Recepción Borussia Dormund
Avui divendres tenia lloc a les 20:00 hores a l’Hotel Castillo Son Vida la recepció oficial del RCD Mallorca i Ibatur a l’equip alemany del Borussia Dortmund que des d’avui i fins dilluns s’allotja a la nostra illa per dur a terme una estada de preparació. Per part de l’entitat mallorquinista el gerent Juan Barrios els agraïa haver escollit les instal·lacions del club i donar continuïtat així a la bona imatge turística de la que gaudeix d’illa a Alemanya.

D’altra banda, Vicens Torres, director general de Promoció Turística també els donava la benvinguda. I és que el RCD Mallorca amb el suport d’Ibatur ha firmat un conveni amb la Bundesliga pel qual equips de la primera divisió alemanya podran gaudir de les nostres instal·lacions i promocionar Mallorca al país germà també com a lloc adient per a concentracions esportives. Wolfgang Wiesner, cònsul alemany a Mallorca ha donat a conèixer als professionals que ja es compta amb una penya mallorquinista alemanya.

Per part de l’equip alemany hi eren presents jugadors, cos tècnic amb l’entrenador Jürgen Kloop al capdavant; el director general del Borussia Josef Schnneck i ambdues entitats s’han donat cita en un marc com és l’Hotel Castillo Son Vidal que dirigeix John Veensma.

RCDM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.