Crónica Prebenjamín: Sollerense 3-1 Pla de Na Tesa

Foto Archivo. Sollerense vence al Pla de Na Tesa
Foto Archivo. Sollerense vence al Pla de Na Tesa

Alineacions:

Sollerense: Alex, Raul, Joan, Sergi, Miki, Sami, Tomás i Alfons. També han jugat Pere, Javi, Dani i Benet.

Pla de Na Tesa: Martin, Kevin, Carlos, Llinas, Adrian, Marcos, Ortega i Aitor. També han jugat Roig, Marc i Jaume.

Àrbitre: Santi Mascaró (Delegació de Menorca). Molt bon arbitratge de l’àrbitre menorqui que aquest cap de setmana arbitrava partits a Mallorca.

Gols: Per el Sollerense han marcat Tomás en dues ocasion i Dani. Per el Pla de Na Tesa ha fet gol, Llinas.

Comentari:

Partit molt fluix el jugat avui a Sóller, entre el Sollerense i el Pla de Na Tesa. Avui es nins de Sóller, s’enfrontaven a un equip de la part baixa de la classificació, cosa que ha fet que sortisin molt relaxats al terreny de joc i que volguesin guanyar el partit facilment, sense esforçarse massa.

El Pla de Na Tesa, però ha fet un partit molt serio i ha jugat millor que els locals en algunes fases del partit, acabant la primera part amb empat a un gol.

L’equip de Marratxi, per la seva manera de jugar, podria estar mes d’alt a la taula classificatoria i de segur que l’any que ve será un dels equips de la categoria que més guerra donaran.

A la segona meitat en Dani, que avui no ha sortit d’inici ha sortit al terreny de joc i ha estat el revulsiu que necessitava l’equip, juntament amb en Miki que s’ha posat les piles.

En Dani ha jugat molt be i ha fet el segon gol i ha donat en safata de plata el tercer perque Tomás domés l’hagues d’empenyar dins la porteria de l’equip visitant, despres d’una jugadassa per banda dreta del petit nº 7 solleric.

Aixi partit que deixa bon gust per la victòria i el tres punts més però que no deixa contents del tot als seguidors del menuts perque avui no s’ha jugat bé al fútbol. Segur que la setmana que ve jugaran millor o al menys l’intentaran.

www.udsollerense.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.