Minut de Silenci per Samaranch

Duelo por Juan Antonio Samaranch
Duelo por Juan Antonio Samaranch

La FFIB se vol sumar als actes de condol per la desaparició de la figura de Juan Antonio Samarach, i ha demanat un minut de silenci als clubs que tenen competició aquest cap de setmana.

Samarach va ser l’espanyol més universal en referència a l’esport i, a més de presidir durant molts d’any el Comitè Olímpic Internacional, ha tengut una presència mundial permanent. Aquest és el text que s’ha enviat a tots els clubs: «La Federació de Futbol de les Illes Balears desea unirse al dolor por la pérdida irreparable del Señor Juan Antonio Samaranch Presidente de honor del Comité Olímpico Internacional. Por lo que solicitamos que realicen un minuto de silencio en su memoria, en los partidos programados en las jornadas de este fin de semana, ya que sin duda alguna nos deja un gran legado en la historia del deporte. 
 Deseamos que su alma descanse en paz.
 D. Miguel Bestard Cabot President de la Federació de Futbol de les Illes Balears.» L’actual president del Comitè Olímpic Internacional, Jacques Rogge, ha dit de Samaranch: «El marquès de Samaranch va ser una figura destacada amb un nom conegut a tot el món. No seria exagerat dir que, gràcies a la visibilitat que va donar als Jocs Olímpics i al moviment olímpic –sense la qual els Jocs no serien el que són– va aconseguir modernitzar el Moviment i salvar els Jocs. I, al fer-ho, el seu nom va quedar permanentment associat amb el Comitè Olímpic Internacional.»

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.